Belte

Gjør kåpen ny - helt gratis

Og alt du trenger er et kult belte!

BELTE I LIVET: Et lekkert belte som du bruker for å holde jakken/kåpen sammen, setter prikken over i-en på antrekket. Og du kan bruke det på boblejakka, så vel som kåpen. Her viser KKs moteredaktør Silje Pedersen tre ulike looks.
BELTE I LIVET: Et lekkert belte som du bruker for å holde jakken/kåpen sammen, setter prikken over i-en på antrekket. Og du kan bruke det på boblejakka, så vel som kåpen. Her viser KKs moteredaktør Silje Pedersen tre ulike looks. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joda, vi skulle gjerne hatt en ny og kul kåpe, alle sammen. Men av og til vil vi bruke pengene på noe annet også.

Heldigvis finnes det mange måter å oppgradere trenchcoaten, kåpen eller dunjakken fra ifjor - det gjelder bare å tenke litt kreativt.

Her har vi latt oss inspirere av visningen til Michael Kors under New York Fashion Week nylig - er ikke måten designeren knyter beltet på ganske fint?

Gjør alt mer spennende

Å bruke et belte i livet i livet gir deg ikke bare en fin fasong, men det er også gull når du vil blåse liv i en gammel traver.

It-knuten får du ved å surre beltetuppen rundt selve beltet - og knuten skal være på siden av midjen.

SLIK SKAL BELTET SNURRES: Hvis du vil ta i bruk noen av trendene for neste svår allerede nå, gjør du som Michael Kors, og knyter beltet på trenchen på denne måten.  Foto: PIXELFORMULA/SIPA/All Over Press
SLIK SKAL BELTET SNURRES: Hvis du vil ta i bruk noen av trendene for neste svår allerede nå, gjør du som Michael Kors, og knyter beltet på trenchen på denne måten. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/All Over Press Vis mer

Beltet skal dessuten være stramt og høyt i livet- ikke henge løst og nonchalant over hoftene.

Psst: Husk at et mørkt belte gir en enda smalere midje.

Høstens Burberry-knute

Dersom du vil gå for sesongens it-belte-look, kan du dessuten la deg inspirere av Burberry. Her lar du et skjerf henge over kåpen, som du igjen snurper sammen med et tynt belte i livet. La knuten gjerne se litt rotete ut - det er bare kult.

HØSTENS IT-ANTREKK: Moteredaktør i KK, Silje Pedersen, lar deg inspirere av Burberry i dette antrekket. 

 Foto: Sara Johannessen
HØSTENS IT-ANTREKK: Moteredaktør i KK, Silje Pedersen, lar deg inspirere av Burberry i dette antrekket. Foto: Sara Johannessen Vis mer

En klassisk trench-knute

Er du så heldig å ha investert i en udødelig trenchcoat? Vel, mange mener den eneste måten å bruke beltet på, er å knyte det, som vi ser skuespiller Keri Russell gjøre her.

SLIK SKAL TRENCHEN KNYTES: Mange trenchentusiaster mener dette er måten å gjøre det på, og at skuespiller Keri Russell treffer blink her.
 Foto: REX/Broadimage/All Over Press
SLIK SKAL TRENCHEN KNYTES: Mange trenchentusiaster mener dette er måten å gjøre det på, og at skuespiller Keri Russell treffer blink her. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer