Shopping

Gjør kupp på januarsalget i Göteborg

Sjekk hvor du finner de beste designklærne og spesialbutikkene.

Du kommer deg til Göteborg på cirka fire timer fra Oslo - i bil eller buss. Foto: Niklas S. Bernstone
Du kommer deg til Göteborg på cirka fire timer fra Oslo - i bil eller buss. Foto: Niklas S. Bernstone Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du behov for en avstikker i vintermørket, og samtidig har lyst til å gjøre noen shoppingkupp? Da er Göteborg byen. Du kan til og med komme deg tur-retur dit for under 500 kroner med buss fra Oslo.

Sveriges nest største by er et strålende sted for shopping med mye designklær og spesialbutikker. Dette er blant annet hjembyen for jeansmerket Nudie Jeans. I tillegg kan du finne merker som Acne, Tiger of Sweden, Fifth Avenue Shoe Repair, Filippa K, Dagmar og andre svenske flaggskip til gode priser.

LES OGSÅ: Dette bør du se etter på januarsalget

Her shopper du

NK – det eksklusive merkevarehuset Nordiska Kompaniet (NK) har 45 butikker over fire etasjer med det meste du kan ønske deg av mote, skjønnhet og interiør (Östra Hamngatan 42).

Nordstan – Dette er Skandinavias største shoppingsenter regnet i areal. Det består av åtte kvartaler sammenbygget med gågater. Har mange kjedebutikker. (Nordstadstorget 411).

Smågatene Vallgatan, Kungsgatan og Södra Larmgatan – Her finner du flotte småbutikker med masse designmerker. Blant dem som ligger her er Nudie Concept Store (Vallgatan 15), Filippa K (Vallgatan 15) og Grandpa, som har merker som Fifth Avenue Shoe Repair (Vallgatan 3) og Tjallamalla som er spesielt bra på smykker (Södra Larmgatan 2).

Magasingatan – Her finner du butikker som Acne (Magasingatan 15), Pop Boutique, brukt og retro (Magasingatan 22), Miss Ragtime, merkeklær og vintage (Magasingatan 15).

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt prøveromsangsten

Vintage i Haga

Er du opptatt av vintage, bør du oppsøke bydelen Haga. Blant brosteinsbelagte og superkoselige gater finner du masse morsomme butikker med vintage klær og antikviteter.

Blant butikkene du finner her er Charleston Second hand som har masse klær og sko (Haga Nygata 10) og Birgittas Hvarjehanda med sko og diverse krims krams (Haga Nygata 10)

Og er du først i Haga, er det dessuten vel verdt å ta pause fra shoppingen med en «kanelbulle» på Café Husaren.

LES OGSÅ: Her er Maya Viks beste shoppingtips

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer