Salg

Gjør noen fantastiske kupp under salget

Vi har funnet fram plaggene, skoene og smykkene som alle koster under 500 kroner!

SHOPPE PÅ SALG: Finn fram lommeboken - salget er i gang! Foto: Rex Features
SHOPPE PÅ SALG: Finn fram lommeboken - salget er i gang! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i en periode fylt med salg. De fleste høstklærne er satt ned heftig i pris, og det er jo bare gode nyheter! Men, det kan være vanskelig å navigere seg fram i det havet av sko, vesker og plagg. Derfor har vi tatt et lite dypdykk i de mange nettbutikkene som er der ute, og funnet alt dette til under 500 kroner. 

Så om du enten er ute etter et par lekre øredobber eller en ny jakke du kan gå våren i møte i - her finner du det. Mange ser også etter noe helt spesielt under salget. Kanskje noe du har siklet etter i lang tid som kanskje endelig er på salg, eller så klikker du deg inn på nettbutikkene uvitende om hva du egentlig har lyst på. Det du vet er at du vil shoppe, og det skal jeg hjelpe deg med.

LES OGSÅ: Versace saksøkes for rasisme mot kunder og tidligere ansatt

Dette bør du se etter

Nei, man trenger ikke gå helt bananas under salget, men om du har planer om å shoppe litt, og leter etter noen tips, har vi selvfølgelig et par på lager. Selv om butikkene snart begynner å fylles opp med vårvarer (noen har allerede det, faktisk), er det ikke sånn at det er vår her til lands med det første. I skrivende stund ser jeg faktisk at det er meldt 11 minusgrader denne uken. Derfor velger jeg å se etter plagg jeg kan ta med meg inn i den kalde perioden, men som også kan funke godt mot våren.

Se etter deilige gensere, gjerne med høy hals som fint kan brukes til dine lag-på-lag-antrekk, men som til våren blir så fin sammen med et lekkert skjørt. Et par jeans er alltid greit å ha i skapet og passer sammen med det meste. I tillegg er det mange fine jakker som er på salg nå, så her er det egentlig bare å velge og vrake. Boblejakken, som har vært en stor hit i høst, er også faktisk på salg, så her kan du virkelig gjøre et kupp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer