Hårtips

Gjør som Hollywood-stjernene og prøv deg på wet look og knuter

Uansett om du går for fletter, naturlige krøller eller lett oppsats, skal frisyren være glansfull.

HÅRFRISYRER: Hvordan skal vi egentlig style håret vårt nå?
HÅRFRISYRER: Hvordan skal vi egentlig style håret vårt nå? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kvinner elsker å være fin på håret. Noen velger å klippe seg kort, andre velger pannelugg, mens mange av oss lar håret vokse langt. Og selv om vi liker ulike frisyrer, er det ikke alltid like lett å vite hvordan vi skal style håret, hva er det som er populært og hva er det absolutt ikke er hot for øyeblikket. Ifølge ekspertene skal vi fortsatt ha kalde toner i håret, og ja, vi er ikke helt over den populære «Skam»-klippen ennå heller. 

Men uansett om du går for fletter, naturlige krøller eller lett oppsats, skal frisyren være glansfull.

Herlig tekstur 

En kul, dyp sideskill er helt riktig for denne looken. Føn håret med mousse som gir tekstur og volum. Hold sideskillen på plass med for eksempel en saltvannsspray som også skaper bevegelse. Gi håret ekstra volum og matt finish med en tørrsjampo. (Psst: Dette er de vanligste tabbene vi gjør med hårkuren!)

LES OGSÅ: Dette sliter på håret når du sover

HÅRFRISYRER: Hvordan skal vi egentlig style håret vårt nå?
HÅRFRISYRER: Hvordan skal vi egentlig style håret vårt nå? Vis mer

Helt slett

Nydelig frisyre om du har tykt, langt hår! Selv om håret er helt slett, er kanskje denne frisyren vanskeligst å få til. Ha stylingkrem i fuktig hår, og føn det tørt med rundbørste. Så går du over håret med rettetang og avslutter med glansspray. (Psst: Slik bruker du rettetangen riktig!)

LES OGSÅ: Redd for å stresse på deg grått hår?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Naturlig wet look

Mange designere viste overdrevet wet look, men vi liker denne varianten, med naturlige krøller og en mildere tolkning av trenden. La håret lufttørke med spray som definerer tekstur i håret, og påfør litt shineserum i hårfestet. Vil du se hvordan du kan lage den hotte wet look-frisyren? Se video her! 

LES OGSÅ: Har du lyst til å klippe deg kort?

Gjør som Hollywood-stjernene og prøv deg på wet look og knuter

Blank knute

Frisyren som passer til de fleste anledninger, og som er veldig enkel å lage. Også fin dagen etter at du har fønet og stylet håret til fest! Føn med litt olje for blankhetens skyld, og sett opp håret med spenner eller strikk.

LES OGSÅ: Dette er de fem beste hårkurene

 

Gjør som Hollywood-stjernene og prøv deg på wet look og knuter

Fletter i oppsats

Begynn med å føne håret tørt med en glansfull stylingkrem. Lag store, tilfeldige krøller i håret, som du delvis børster ut etterpå. Flett smale fletter, som du setter opp sammen med resten av krøllene for å få et tilfeldig resultat.

Gjør som Hollywood-stjernene og prøv deg på wet look og knuter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer