Bottega Veneta

Glatt og stramt hår, naturlige øyne og mørke lepper

Slik får du den dramatiske og elegante looken fra Bottega Venetas høstkolleksjon.

Glatt og stramt hår, naturlige øyne og mørke lepper
Publisert
Sist oppdatert

HÅR Hår som ikke nettopp er vasket er enklere å håndtere. Vask håret en dag i forveien. Gre håret eller bruk rettetang og legg håret i en sideskill.

Bottega Veneta gikk for en snirklete versjon av hårbunten med bruk av spenner.  Uttrykket skal være stramt og ganske perfekt så blir snirkelbunten for vanskelig kan du bruke en hår-smultring for å lage en bunt eller ha håret i en stram hestehale. Del opp håret i tre partier, en på hver side og en i midten med en kam. Fest midten med spray før du legger delte lokker nøysommelig i sirkel og fester med små spenner.

HÅR: Bruk et wetlook-kit til håret. Kit fra Tigi hos Nelly.com, 299 kr. Hårnåler fra Lindex, 19,59 kr. Hårspray fra Purepact hos Nelly.com, 189 kr.

HUD Bruk en skrubb til ansiktet og en oppstrammende maske for ren og strålende hud. Legg en lett fuktighetskrem på huden før du påfører primer. Denne får sminken til å sitte lenger. Bruk concealer for å fjerne blå ringer, gjerne en med rødlig tone. Har du røde områder på huden påfører du en concealer med grønn tone. Legg en matt foundation. En anelse rouge holder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer