Kjendismote

Glem kjolen - nå er det dressen som gjelder!

Se hvordan Kate Hudson, Blake Lively og resten av kjendisene styler dressen til fest.

GÅR FOR DRESSEN: Moteredaktør Nina Garcia, skuespilleren Kate Hudson og Gossip Girl-stjernen Blake Lively velger alle dressen på den røde løperen. Foto: All Over Press
GÅR FOR DRESSEN: Moteredaktør Nina Garcia, skuespilleren Kate Hudson og Gossip Girl-stjernen Blake Lively velger alle dressen på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selvfølgelig er det ikke sånn at kjendisene har lagt hele kjolesamlingen på hylla, men stadig flere velger den stilfulle dressen når de skal gå på den røde løperen.

Den siste tiden har blant annet moteredaktør for Marie Claire, Nina Garcia, skuespillerinnen Kate Hudson og «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively blitt observert i ulike dresser.

LES OGSÅ: Dette plagger slår aldri feil

KATE HUDSON: Skjønnheten valgte en lys dress under filmfestivalen i Venezia. Foto: All Over Press
KATE HUDSON: Skjønnheten valgte en lys dress under filmfestivalen i Venezia. Foto: All Over Press Vis mer

Slik bruker de dressenLys og lekker

Hvem har sagt at dressen må være mørk? En lys variant gjør uttrykket mer feminint og delikat. Bare se så fin Kate Hudson er i sin modell!

Bukser med sleng som når helt ned til bakken gjør dessuten at bena dine ser lengre ut. Bare pass på at ikke buksa blir for lang - da kan du ende opp med motsatt effekt.

LES OGSÅ: Her er høstens heteste trendfarge

NINA GARCIA: Under moteuka i New York. Foto: All Over Press
NINA GARCIA: Under moteuka i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Miks og match

Du trenger ikke å bruke bukse og blazer som hører sammen - de behøver ikke en gang å være like i fargen. Det går fint an å mikse de ulike dressplaggene dine med hverandre for å skape nye antrekk.

Gjør for eksempel som Nina Garcia, og gå for en mønstret jakke med metallisk stoff. Med en enkel, sort dressbukse får jakka den oppmerksomheten den fortjener. Ønsker du å sette fokus på bena dine kan du snu om på antrekket og bruke en enkel blazer og en mønstrete bukse.

LES OGSÅ: Trenden som ikke forsvinner!

NICOLE KIDMAN: Skuespillerinnen luftet dressen sin i New York. Foto: All Over Press
NICOLE KIDMAN: Skuespillerinnen luftet dressen sin i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Klassisk

Det skal mye til å gjøre feil med en hvit bluse og en stilren, sort dress.
Nicole Kidman ser unektelig elegant ut i sin fine variant. Denne stylingen gjør seg spesielt godt dersom du har en jobb som krever en formell klesstil.

Med et par spisse pumps og en stor clutch blir den klassiske dressen langt fra kjedelig! Ønsker du å leke deg enda mer med tilbehøret vil et statementsmykke løfte antrekket til nye høyder.

LES OGSÅ: Slik styler du statement-tilbehøret

NOOMI RAPACE: Den svenske skuespillerinnen på en premiere i London. Foto: All Over Press
NOOMI RAPACE: Den svenske skuespillerinnen på en premiere i London. Foto: All Over Press Vis mer

Herreinspirert

Dressen stammer jo i utgangspunktet fra herregarderoben, og det kan være gøy å leke med en litt mer androgyn styling i blant. Prøv for eksempel et par loafers eller en kul hatt inntil dressen din neste gang du skal noe.

Eller du kan la deg inspirere av Noomi Rapace og dra den herreinspirerte stilen helt utmed slips.

Ultrafeminine, knallrøde lepper og negler er en fin kontrast til det androgyne antrekket. I tillegg gjør pumpsene og clutchen at antrekket blir mer feminint.

LES OGSÅ: Gjør som Isabel Marant

BLAKE LIVELY: Gossip Girl-stjernen strålte i sin røde dress når hun gjestet tv-programmet "Good Morning America". Foto: All Over Press
BLAKE LIVELY: Gossip Girl-stjernen strålte i sin røde dress når hun gjestet tv-programmet "Good Morning America". Foto: All Over Press Vis mer

Fargeglad

For en mindre formell vri på dressen kan du gå for en fargesterk variant. Velg en farge som du føler deg vel i og som kler deg. I høst er det spesielt trendy med farger som burgunder, blått og skoggrønt.

En knallfarget dress, som den røde til Blake Lively, krever lite styling.

Et par lekre sko eller et armbånd er alt som skal til for atfestantrekket er i boks!

Flere stylingtips og forslag får du i denne saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer