Skjønnhet:

– Glem sjokolade, dette er påskeegget jeg vil ha

Pluss sju andre favoritter på baderomshyllen akkurat nå.

SKJØNNHET: Babors populære påskeegg blir hvert år revet ut av butikkhyllene. FOTO: Produsenten.
SKJØNNHET: Babors populære påskeegg blir hvert år revet ut av butikkhyllene. FOTO: Produsenten. Vis mer
Publisert

Neida, man blir aldri for stor for påskeegg fylt til randen av sjokolade og marsipan. Men hvis jeg skal ønske meg ett påskeegg i år, må det faktisk blir dette.

Les hvorfor, og se flere favoritter her:

Denne ansiktsoljen er en livredder når huden ikke føles helt på topp. En cocktail av oljer, og vitamin C, E og K, som både pleier, reparerer og beskytter. Et par dråper holder!

Solkrem til ansiktet. Alltid. Hydrating Sun Protection SPF 50 (kr 290, Emma S.)

The Greatest Cologne Of All Time. Modig navn. Men faktisk ikke langt fra sannheten. En aromatisk sitrusduft med blomster og middelshavsurter: frisk bergamott, mandarin, lavendel, appelsinblomst og bitterappelsin. Kommer i et begrenset opplag (kr 1750, 50 ml, D.S. & Durga hos Gimle Parfymeri).

Bak lukene i dette påskeegget fra Babor finner du en 14 dagers ampullekur, som virkelig booster huden og gir den både fuktighet og glød. Babor påskeegg 2023 (kr 495).

En lett farget dagkrem er midt i blinken for deg som vil ha den perfekte, naturlige ansiktsbasen. Bruk den over serum eller dagkrem. Denne fra Beautyact hos Kicks kommer i 12 nyanser. Restore Calm BB Cream (kr 200, 30 ml).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer