Skjønnhetsnyheter

Glødproduktet alle snakker om

Og åtte andre skjønnhetsnyheter jeg rydder baderomshyllen for nå.

SKJØNNHETSNYHETER: Denne er verdt å teste! FOTO: PR.
SKJØNNHETSNYHETER: Denne er verdt å teste! FOTO: PR. Vis mer
Publisert

Prada entrer skjønnhetsmarkedet med hudpleie og sminke. Ingen stor overraskelse. For det italienske luksusmotehuset er ikke alene om det. Skjønnhet er nemlig «big business» for motehus verden over, og prismessig langt mer overkommelig for de aller fleste av oss. Det er bare det at Prada Beauty ikke lanseres i Norden. I alle fall ikke med det første. Leppestiftene, som sies å være stjerneproduktet, er inspirert av de ikoniske, matte leppene sett på catwalken hos det italienske luksusmotehuset siden deres første Ready-­to-Wear-visning i 1988.

Pradas øyenskyggepaletter er inspirert av motehusets arkiver, som omfatter 27 000 stoffer og mønster. FOTO: Produsenten
Pradas øyenskyggepaletter er inspirert av motehusets arkiver, som omfatter 27 000 stoffer og mønster. FOTO: Produsenten Vis mer
FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Glødproduktet alle snakker om

Med noter av safran, solbær, sitron og bergamott, praline, eik og plomme, oud og papyrus er denne den første såkalte oud- og gourmand­duften i Byredos Night Veils-kolleksjon. Destillert til ren essens er denne mer intens enn vanlig parfyme. Nok en innertier fra det svenske kultmerket. Rouge Chaotique Perfume Extract (kr 2850, 50 ml, Byredo).

Mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir. FOTO: @themisspopo.
Mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir. FOTO: @themisspopo. Vis mer
FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Glød, glød, glød

Gucci Westmans ikoniske sminkemerke er nok en gang utvidet, denne gangen med enda et glødgivende produkt. Denne kan brukes i hele ansiktet, og gir en naturlig glød. Bruk den alene, under foundation eller som highlighter. Kommer i tre ulike nyanser. Liquid Super Loaded (kr 735, Westman Atelier, hos Gimle Parfymeri).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Glødproduktet alle snakker om

Kanskje den beste concealeren på markedet akkurat nå. Fuktighetsgivende, dekkende og holdbar. Og så kommer den i 18 ulike nyanser. All Hours Precise Angles Concealer (kr 415, YSL Beauty).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

En reisevennlig hårføner er en lur investering. Denne er sammenleggbar og kommer med egen reiseveske. Ghd Flight+ (kr 1030).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Rosen fortsetter å dominere på skjønnhetsfronten. Det er liksom noe nostalgisk over det, samtidig som nåtidens rosedufter er langt mer moderne. Som denne, med noter av kaffe, typisk rose, ylang-ylang, koriander, patsjuli, kardemomme og sandeltre – derav navnet Café Rose (kr 915, 30 ml, Tom Ford).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer