Grammy Awards

GRAMMY AWARDS 2016: Sjekk ut disse hysteriske antrekkene fra prisutdelingen!

Nei, nei og nei - dette funker bare ikke, damer.

GRAMMY AWARDS: Det er vel ingen overraskelse at disse damene kom på listen over verst kledde under årets Grammy Awards? Foto: Scanpix
GRAMMY AWARDS: Det er vel ingen overraskelse at disse damene kom på listen over verst kledde under årets Grammy Awards? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lady Gaga (29) fikk absolutt mye oppmerksomhet i starten av hennes karriere på grunn av sine elleville valg av antrekk. Men akkurat som Lady Gaga selv, har vi også begynt å bli lei av disse helsprø kreasjonene. Det vil alltids komme en artist eller to som ønsker å tenke utenfor boksen, men at vi skulle oppleve ikke bare én, men fire(!) slike antrekk under nattens Grammy Awards, ja, det hadde vi ikke trodd.

Tania Muradian (23), bedre kjent som Z LaLa, Manika Grace Ward (22), Joy Villa (24), Jacqueline Van Bierk og Dencia fikk virkelig satt fart i blitzen til fotografene da de møtte opp på prisutdelingen natt til tirsdag norsk tid. Iført alt fra en rosa kosedress med «Hello Kitty»-bamser på, vampyrlignende drakter, hatter fra en annen verden, og en kjole som kun besto av noen tøybiter og et langt slep, var den liten tvil om hvilke damer som dessverre kom til å havne på verst kledd-listen for årets Grammy Awards. Sjekk ut alle antrekkene i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer