Tar av på sosiale medier

«Grandma Droniak» er vår nye favorittinfluenser

Langt over én million mennesker følger den 90 år gamle influenseren.

GRANDMA DRONIAK: Lillian Droniak (90) har over 1,7 millioner følgere på Tik Tok. Foto: Skjermdump fra Instagram
GRANDMA DRONIAK: Lillian Droniak (90) har over 1,7 millioner følgere på Tik Tok. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Sosiale medier kan brukes til så mangt - både på godt og vondt. Vi velger å fokusere på det gode. Vi fyller opp feeden vår på både Instagram, Facebook og Tik Tok med morsomme videoer og inspirerende mennesker.

Mennesker som gir oss et stort smil om munnen. Dette har vært spesielt viktig den siste tiden. Med så mye forferdelig som skjer rundt om i verden, er det viktig å ikke begrave seg helt i det negative, men heller hente frem noe positivt.

Og det er akkurat det vi har gjort! For noen ganger dukker det opp visse mennesker som fortjener oppmerksomhet rett og slett bare fordi de er så herlige! Grandma Droniak er blant dem.

Vi oppdaget henne først på Tik Tok. Der legger hun ut videoer av seg selv - blant annet iført dagens antrekk! Det stemmer - Lillian Droniak, bedre kjent Grandma Droniak, som har fått over 1,7 millioner følgere ved å legge ut glimt fra hverdagens hennes, inkludert mange av antrekkene sine. En ekte influenser der altså!

90-åringen har også opparbeidet seg litt av en følgeskare på Instagram også. Det har faktisk tatt så av at hun, som svært mange andre influensere, nå tjener penger på plattformen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer