Tar av på sosiale medier

«Grandma Droniak» er vår nye favorittinfluenser

Langt over én million mennesker følger den 90 år gamle influenseren.

GRANDMA DRONIAK: Lillian Droniak (90) har over 1,7 millioner følgere på Tik Tok. Foto: Skjermdump fra Instagram
GRANDMA DRONIAK: Lillian Droniak (90) har over 1,7 millioner følgere på Tik Tok. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Sosiale medier kan brukes til så mangt - både på godt og vondt. Vi velger å fokusere på det gode. Vi fyller opp feeden vår på både Instagram, Facebook og Tik Tok med morsomme videoer og inspirerende mennesker.

Mennesker som gir oss et stort smil om munnen. Dette har vært spesielt viktig den siste tiden. Med så mye forferdelig som skjer rundt om i verden, er det viktig å ikke begrave seg helt i det negative, men heller hente frem noe positivt.

Og det er akkurat det vi har gjort! For noen ganger dukker det opp visse mennesker som fortjener oppmerksomhet rett og slett bare fordi de er så herlige! Grandma Droniak er blant dem.

Foto: Skjermdump fra Tik Tok
Foto: Skjermdump fra Tik Tok Vis mer
Foto: Skjermdump fra Tik Tok
Foto: Skjermdump fra Tik Tok Vis mer

Vi oppdaget henne først på Tik Tok. Der legger hun ut videoer av seg selv - blant annet iført dagens antrekk! Det stemmer - Lillian Droniak, bedre kjent Grandma Droniak, som har fått over 1,7 millioner følgere ved å legge ut glimt fra hverdagens hennes, inkludert mange av antrekkene sine. En ekte influenser der altså!

90-åringen har også opparbeidet seg litt av en følgeskare på Instagram også. Det har faktisk tatt så av at hun, som svært mange andre influensere, nå tjener penger på plattformen sin.

Stor trend

Grandma Droniak er ikke den eneste besteforelder-influenseren vi finner på sosiale medier om dagen. Dette har faktisk blitt en kjempestor trend!

Vi så det også på gaten under moteuken i Paris i januar 2020. Da ble det nemlig delt en rekke bilder på sosiale medier av et eldre par med det råeste stilen. Etter å ha undersøkt litt på Instagram, fant vi ut at klærne de har hatt på seg gjennom uken mest sannsynlig kommer fra et PR-byrå ved navn EGONlab.

PR-byrået begynte allerede høsten 2019 å dele bilder av de nye streetstyle-stjernene, og på ett bilde på Instagram står det at dette er bestemor Marie-Louise og bestefar Rene. Akkurat hvem de er bestemor og bestefar til vet vi ikke, men uansett er de vårt nye favorittpar.

En annen influenser-favoritt er 97 år gamle Ernestine Stollberg. Det begynner å bli noen år siden vi først skrev om henne, men hun er fortsatt like rå nå som da!

Stollberg, som er bosatt i Wien, ble en Instagram-stjerne etter hun stilte som modell for en butikkeier i nabolaget sitt.

Butikken fikk titusener av føglere på Instagram, og Stollberg har på mange måter blitt deres ansikt utad. Medier som Vogue, Today og Mirror har omtalt det søte vennskapet mellom de to, og siden de møttes den sommeren har butikkeieren knipset hundrevis av bilder av 97-åringen til Instagram-en deres. Og de er ganske så fantastiske.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer