Naturlig grått hår

Grått er hot!

Føles veien til en naturlig, grå manke litt lang og krøkkete? Vi hjelper deg!

GRÅTT HÅR: Salma Hayek farget håret grått for sin rolle i den siste filmen «The Hummingbird Project». FOTO: NTB Scanpix
GRÅTT HÅR: Salma Hayek farget håret grått for sin rolle i den siste filmen «The Hummingbird Project». FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildedelingstjenesten Pinterest fungerer som en digital oppslagstavle der du kan finne inspirasjon til alt fra interiør og mat til skjønnhet. Her får vi en god indikasjon på hvilke trender folk verden over har tro på, og i 2018 økte søket «going grey» med hele 897 prosent!

Grått hår på menn er lenge blitt sett på som sexy, og nå vil også flere og flere kvinner la sine små grå komme til syne. Prosessen det er å gå fra farget hår til naturlig grått kan oppleves som upraktisk og småkjip, derfor har vi samlet de beste tipsene som gir deg sølvmanke på mest mulig sømløst vis.

Yvonne Torp begynte som frisør for 15 år siden. Nå jobber hun ved Hope Hair, der naturlige produkter og behandlinger står i fokus.

– Hvor lang tid det tar å gro ut et flott, grått hår, avhenger av lengden på håret, hvor mye du er villig til å klippe og hårkvaliteten. Den første perioden er det smart å gå litt oftere til frisøren enn hva du pleier, slik at overgangen blir penest mulig. Så kan du godt vente lenger mellom hver gang etter hvert, tipser hun.

– I tillegg er pleien du gjør hjemme, veldig viktig, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer