Grønt

Grønt er og forblir skjønt!

Slik fyller vi opp både hjem og garderobe med den deilige fargen.

GÅ FOR GRØNT: Vi elsker denne deilige fargen - både i garderoben og i interiøret hjemme. Sjekk ut bildekollasjen nederst i saken for inspirasjon! Foto: wenn.com
GÅ FOR GRØNT: Vi elsker denne deilige fargen - både i garderoben og i interiøret hjemme. Sjekk ut bildekollasjen nederst i saken for inspirasjon! Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg er absolutt ikke flink til å bruke farger. Mesteparten av garderoben min består av plagg i sort, hvitt og grått, og i stua er det ikke så annerledes heller! Den siste tiden har jeg derimot sakte, men sikkert, forsøkt å få inn noen fargeelementer. Jeg har fått helt dilla på marmor, detaljer i tre, og grønne elementer. Gjerne i form av planter og puter! Det samme har skjedd i klesskapet mitt. Jeg elsker grønt, og er på konstant jakt etter plagg i den nydelige fargen. 

Nå som vi begynner å nærme oss høsten er det utrolig fint med en dypere tone av fargen også. De fleste grønne plaggene jeg har er overdeler, og det kommer jeg nok til å fortsette å lete etter, men jeg kom over noen skinnskoletter (du finner de under) som var så utrolig kule! I tillegg finner du også en overdel i grønt og hvitt mønster som gir oss litt Dolce & Gabbana-vibber. Dersom du bare ønsker å gi antrekket et aldri så lite løft, kan du se etter en veske, et par solbriller, eller noen lekre øredobber. Alt dette og mye mer finner du i bildekollasjen under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer