Moteuken i Milano

Gucci sendte 68 par eneggede tvillinger nedover catwalken

Og ett av dem var norske!

TO LIKE: Gucci castet kun tvillinger til å gå visningen under moteuken i Milano. FOTO: NTB.
TO LIKE: Gucci castet kun tvillinger til å gå visningen under moteuken i Milano. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Kim Kardashian for Dolce & Gabbana, Kate Moss for Bottega Veneta og Paris Hilton for Versace. Listen over høydepunkter fra moteuken i Milano er lang, men øverst på listen troner Gucci.

For det italienske motehuset sendte intet mindre enn 68 par identiske tvillinger nedover catwalken i den italienske motebyen – i identiske antrekk, så klart.

For å caste til showet skal Gucci ha sendt et hemmelig team til Twins Day – en samling for tvillinger i Twinsburg, Ohio. Publikum, som satt i to ulike rom, hadde ingen anelse om at det var tvillinger de så på catwalken før mot slutten av visningen da en skjerm, som delte rommet i to, ble løftet og forente tvillingene som frem til da hadde gått synkront på hver sin side av skilleveggen.

Visningen skal visstnok ha vært en homage til kreativ leder ved Gucci Alessandro Micheles egen mor, Eralda, og hennes tvillingsøster, Giuliana.

– Jeg bruker catwalken som en scene, og mote snakker til ideen om annerledeshet. Jeg vet at jeg har en annen side av meg, jeg møter ham når jeg går til terapeuten min. Vi har alle en annen side av oss selv, og noen ganger møter vi den personen og holder hender, sa Alessandro Michele etter visningen skriver storavisen The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer