Gullruten 2016

GULLRUTEN 2016: Se alle kjolene fra den røde løperen i Bergen

Kjendisene hadde latt seg inspirere av både det ene og det andre for kvelden!

Publisert
Sist oppdatert

Gullruten 2016 er i gang for fullt, og Bergen viser seg fra sin beste side i dag! Solen glitrer så fint i vannet ved bryggen, og vi har stått klare for å ta imot like glitrende kjendiser på den røde løperen i Grieghallen. Som alltid er vi like spente på hva stjernene har tatt på seg for den store anledningen, og ofte ligger det noe inspirasjon bak antrekkene. Lilli Bendriss' (68) kreasjon for kvelden er inspirert av «The Great Gatsby», og vi må si at hun lett kunne hoppet rett inn i filmen med Leonardi DiCaprio (41), eller på en storslått Kardashian-bursdag. 

Live Nelvik (33), som nylig avslørte datterens navn til KK.no, hadde tatt frem den klassiske, sorte dressen, og gått for en fransk look for kvelden. Både Siri Seljeseth (27) fra suksesserien Unge Lovende og programleder Henriette Brusgaard (34) hadde valgt sommerlige kjoler fra by TiMo for anledningen. Men det var ikke bare to to som hadde valgt norsk design til kveldens prisutdeling. TInashe Williamson kom i en gulldress fra NIna Jarebrink, Alexandra Gjerpen (31) hadde på seg kjole fra Christina Ledang, og Ine Jansen (41) kom i kjole fra Undorn. I bildekarusellen under finner du alle antrekkene fra den røde løperen i Bergen! 

Vi gjør oppmerksom på at KK.no og Se og hør begge er eid av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer