Gummistøvler

Gummistøvler til glede

Selv når det regner hunder og katter kan du redde sommerfølelsen. Det gjelder bare å finne riktige støvler.

STØVELDILLA: Enten du elsker farger og mønstre eller foretrekker mer nøytrale toner, finnes det en støvel for deg. Se bildeserien lenger ned i saken for forhandlerinfo og priser.  Foto: Produsenten
STØVELDILLA: Enten du elsker farger og mønstre eller foretrekker mer nøytrale toner, finnes det en støvel for deg. Se bildeserien lenger ned i saken for forhandlerinfo og priser. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– Selve modellene på gummistøvlerne er ganske like de vi så i fjor, men i år får vi mange flere mønste og farger, sier Katrine Rasmussen, country manager for Brandos (ekstern lenke) i Norge og Danmark.

Flere farger og mønstre

Hun kan fortelle at modellene fra Ilse Jacobsen og Hunter er de mest populære i Norge, og i år kommer også disse i enda flere farger og mønstre.

– Vi ser også en tendens til at det kommer flere lave støvler hos alle merker. Vi har mange lave modeller fra både Hunter, Ilse Jacobsen og Tom Joule, vårt nyeste merke, forteller Rasmussen.

Farger er viktig for humøret, og akkurat som med resten av motebildet, er det fokus på dette innen regntøy og sko også. Alle regnbuens farger er representert, så her gjelder det å finne sin favoritt.

Eller kanskje du vil ha flere par – ett på hytta, ett hjemme og ett på jobben. Norske somre er som kjent ikke bare solfylte.

Sammenbrettbare støvler

– Mitt heteste gummistøveltips er Tom Joule, som har riktig flotte støvler av høy kvalitet med fine detaljer, sier Rasmussen.

Hun forteller også om et annet merke, Amaort.

– De har et stort utvalg fargerike støvler som kan foldes sammen og tas med i veska, nesten som med paraplyen, sier hun.

Perfekt for deg som planlegger festivalsommeren, med andre ord.

LES OGSÅ: Slik blir du fin på festival

Og hvis paraplyen er det «nye» motetilbehøret, kan i alle fall støvlene kalles et statementvalg.

Se bilder av noen lekre gummistøvler her:

Slik styler du dem

De nye støvlemodellene gjør det lett å tilpasse fottøyet til stilen sin.

Vil du ha det tøft, kombiner for eksempel et par svarte støvler med nagler og spenner, sammen med smale jeans og en enkel blazer.

LES OGSÅ: Regntøyet som er alt annet enn grått

Er du mer feminin i stilen, finn en variant i favorittfargen din, det være seg rødt, gull, grått eller lilla. Og vær ikke redd for å matche. Den som sier at matching er uspennende har bare ikke klart å planlegge sin egen garderobe!

Kombiner for eksempel et par smale, høye støvler med en romantisk sommerkjole. Og avslutt med en innsvingt regnkåpe og kanskje en sydvest. Selvsagt er det mulig å være fin i regntøy!

Synes du kontraster er kult, så velg for eksempel røffe støvler med dyremønster og sett sammen med ullstrikk og silke. De ulike tekstilene balanserer hverandre og gir deg en personlig look.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer