Bloppis

Gunhild Stordalens klær bli dine

Donerer bort eksklusive klær og accessoirer fra merker som Lanvin, Yves Saint Laurent, Gucci og Jimmy Choo på Bloppis.no.

GUNHILD STORDALENS BLOPPIS: Her kan du finner godbiter fra luksuriøse merker som Lanvin, Yves Saint Laurent, Gucci og Jimmy Choo. Foto: All Over Press
GUNHILD STORDALENS BLOPPIS: Her kan du finner godbiter fra luksuriøse merker som Lanvin, Yves Saint Laurent, Gucci og Jimmy Choo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gunhild Stordalen er kjent for å være miljøbevist, og har sammen med ektemannen Petter Stordalen startet stiftelsen Stordalen Foundation hvor de kjemper for en bærekraftig fremtid.

Nå har Gunhild, i likhet med kronprinsesse Mette-Marit, lagt ut noen av sine eksklusive klær for salg på nettloppisen Bloppis.no.

LES OGSÅ: Tone Damli har også egen Bloppis
Til inntekt for en god sak


Gunhild Stordalen donerer hele 43 plagg og tilbehør fra sin eksklusive garderobe, som nå blir auksjonert bort på Bloppis.no. Inntektene går direkte til ZERO, som jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene, og for å møte verdens voksende energietterspørsel uten å skade miljøet.

- Jeg er glad for å kunne følge opp med min egen Bloppis etter at kronprinsesse Mette-Marit gikk foran i forrige uke. Alle har godt av å rydde litt i skapet i blant, og Bloppis er et kult og viktig initiativ.

- Jeg ønsket å gi mange antrekk og tilbehør for å samle inn mest mulig penger til ZEROs arbeid for nullutslippsløsninger. Håper at det blir mange fornøyde bloppis-kjøpere fremover, som gjerne også oppretter sin egen bloppis, sier Gunhild Stordalen.

Se plaggene her
Gunhild Stordalens klær bli dine

For priser og flere plagg, sko og vesker, besøk Gunhild Stordalens bloppis her.


LES OGSÅ: Ingrid Alexandra gjør som mamma

Hva er Bloppis?

Bloppis.no: Digitalt loppemarked der du kan selge eller gi bort brukte klær og tilbehør, samt interiør- og fritidsartikler. Selve ordet bloppis er en kombinasjon av ordene blogg og loppis, og ble første gang brukt av svenske motebloggere. Bloppis.no er heleid av Aller Media AS.

Auksjonen: Gunhild Stordalens klær og tilbehør vil bli auksjonert bort til inntekt for ZERO. Startskuddet for auksjonen går torsdag 5. desember kl. 09.00.

Da vil alle produktene legges ut på auksjon som avsluttes onsdag 11. desember kl. 14.00.

LES OGSÅ: Tjen rått på klærne dine

- Bloppis.no ble lansert 11. juni 2012, og siden den gang har både Kronprinsessen og flere andre norske kjendiser valgt å selge klærne sine på det digitale loppemarkedet til inntekt for veldedige formål.

- Til nå har 7500 brukere åpnet sin egen Bloppis, ca. 25 000 besøker nettsiden hver uke, og over 70 000 produkter er til salgs. Forrige uke solgte Kronprinsessen sine plagg og tilbehør på Bloppis med stor suksess, og vi setter stor pris på at Gunhild Stordalen nå følger opp med sin egen bloppis, sier Camilla Helling Fuglem, leder for e-commerce i Aller Media som står bak Bloppis.no.

Hva er ZERO?

Emission Resource Organisation (ZERO) er en uavhengig, ideell stiftelse som jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene, og for å møte verdens voksende energietterspørsel uten å skade miljøet.

For ZERO er utgangspunktet at det finnes en utslippsfri løsning for all energibruk, og at det er mulig å finne løsninger for en voksende verden uten å true klima og naturmangfold.

GUNHILD STORDALEN: Miljøbeviste Gunhild selger klær på Bloppis.no. Foto: Isabel Watson for KK
GUNHILD STORDALEN: Miljøbeviste Gunhild selger klær på Bloppis.no. Foto: Isabel Watson for KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer