Moods Of Norway

Hadde på seg tre par sokker

Brudedronning og moteekspert Kathrine Sørland hadde på seg tre par sokker på moteukas siste visning.

MOTE I MINUSGRADER: Kathrine Sørland i boblejakke med pelskant fra det britiske motehuset Burberry, skjerf fra det italienske motehuset Missoni og hvit lue. Hun skal skifte før kjendisfesten på Grand Hotel.  Foto: Tone Ra Pedersen
MOTE I MINUSGRADER: Kathrine Sørland i boblejakke med pelskant fra det britiske motehuset Burberry, skjerf fra det italienske motehuset Missoni og hvit lue. Hun skal skifte før kjendisfesten på Grand Hotel. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo Fashion Week startet i forrige uke og avsluttes i kveld med Norges mest spektakulære moteshow: Åtte artister, to singelslipp, 80 dansere, 80 antrekk, 80 kostymer og 70 modeller på 22.2 minutter. Det er VMs show «Winterwonderland», med designermerket Moods of Norway i spissen, i et nøtteskall.

Trosset kulden

I tillegg til superstjernen Whitney Port var selvsagt den norske moteeliten på plass. Men borte var eksklusiv plass på første rad og behagelige cocktailkjole-temperaturer. Visningen foregikk nemlig utendørs, midt på Karl Johan. SE OGSÅ: MTV-stjernen Whitney Port sverget til lag på lag-metoden- Jeg har på meg tre par sokker for å holde varmen, sier Kathrine Sørland til KK.no. - Men et smart triks for likevel å se bra ut om vinteren i Norge er å ha på seg skjerf med et kult og dekorativt mønster, legger hun til. Sørland var ikledd varm boblekåpe fra Burberry med pelskant for anledningen - denne og resten av klesskapet sitt viste hun faktisk frem til leserne av KK.no nylig.

Festen fortsetter etterpå

Etter motevisningen midt i Oslo sentrum fortsetter festen på Moods of Norways vennehotell Grand Hotel. Men før hun tropper opp på den røde løperen der, skal Kathrine Sørland skifte til noe mer festvennlig.- Jeg og noen venninner drar rett ned til Agape-butikken som ligger et steinkast unna og skifter der, sier hun blidt til KK.no.FÅ FLERE TIPS og se store bilder fra den rosa løperen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer