<strong>VAKLEVORENT:</strong> Ingen hippie-sandaler her nei! Våren 2010 skal du fortsatt vakle rundt på skyhøye plattåsko, om designerne under Paris Fashion Week får det som de vil. Se flere vårsko i bildeserien nederst i saken.
VAKLEVORENT: Ingen hippie-sandaler her nei! Våren 2010 skal du fortsatt vakle rundt på skyhøye plattåsko, om designerne under Paris Fashion Week får det som de vil. Se flere vårsko i bildeserien nederst i saken. Vis mer

Paris Fashion Week

Hæler fra helvete

Vårens skomote blir mildt sagt høy.

Publisert
Sist oppdatert
Du hadde kanskje trodd at det bare var å pakke frem de gode, gamle gladiatorsandalene neste vår?

Da må du tro om igjen.

Høy, høyere

Selv om skotøyet våren 2010 gjerne skal ha stropper opp over anklene, så skal sålen og hælene være like skyhøye som det vi har sett blant høsttrendene.

Se bildeserie med de siste skotrendene fra Paris lenger ned i saken.

Under den pågående Paris Fashion Week har designerne nærmest konkurrert om hvem som har de høyeste hælene.

Les mer om moteukene her:
 • Kjoler å dø for
 • Styggest og kulest i London

 • Skulpturelt

  Victor & Rolf viste sukkersøte plattåsandaler i pastell, kombinert med råtøffe varianter med nagler. Givenchy satser på minst like høye kilehæler, mens Ungaro sto for de kunstneriske sandalene med skulpturelle hæler du må på museum for å finne maken til.

  Har du ennå ikke sikret deg et par av høstens skyhøye boots? Da er det kanskje på tide. Klarer du en hel vinter på norsk hålke og slaps i de høye trendskoene, har du i alle fall god trening foran vårens frislipp av skotøyet som får strippere og dragartister til å skjelve i paljettkostymene sine; Nå er superhælene snart allemannseie!


  Se vårens høyeste hæler her:
  Synes du plattåskoene blir i høyeste laget?

  Høstens skotrender byr også på lekre boots med mellomhøye hæler og støvletter med alt fra kilehæl til helt flat såle.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer