Oscar 2021

Halle Berry stjal Oscar-showet

Hennes nye sveis er det «alle» snakker om nå!

HALLE BERRY: Stjernens Oscar-frisyre vekker oppsikt! Foto: NTB
HALLE BERRY: Stjernens Oscar-frisyre vekker oppsikt! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er noen timer siden vi så verdens største stjerner spasere ned den røde løperen under årets Oscar-prisutdeling, men det snakkes fremdeles om de mange antrekkene, sminkelookene og frisyrene vi så i natt.

Kanskje er det fordi det er så lenge siden vi har vært vitner til en slik tilstelning, men det kan selvfølgelig også ha noe å gjøre med at kjendisene ikke sparte på kruttet under prisutdelingen.

OSCAR 2021: Amanda Seyfried var blant stjernene som hadde hentet frem finstasen til årets prisutdeling. Foto: NTB
OSCAR 2021: Amanda Seyfried var blant stjernene som hadde hentet frem finstasen til årets prisutdeling. Foto: NTB Vis mer

Her så vi blant annet at flere hadde spritet opp antrekkene sine med noen artige og iøynefallende vesker, mens andre viste frem en helt ny frisyre. Halle Berry var blant dem!

Skuespilleren var nok, som mange andre, svært glad for å delta på en arrangement igjen. Hun ga virkelig fotografene alt de måtte ønske seg på den røde løperen der hun veivet rundt med sin lilla kjole.

Men det var ikke dette som skulle vise seg å stjele oppmerksomheten denne Oscar-kvelden. Berry viste nemlig også frem en helt ny frisyre! En look vi aldri har sett stjernen i før.

KUL KLIPP: Halle Berrys nye sveis har blitt omtalt verden over. Foto: Chris Pizzello/Pool via REUTERS TPX IMAGES OF THE DAY
KUL KLIPP: Halle Berrys nye sveis har blitt omtalt verden over. Foto: Chris Pizzello/Pool via REUTERS TPX IMAGES OF THE DAY Vis mer

- Føler meg mest selvsikker

Skuespilleren dukket nemlig opp på den røde løperen med en sylskarp bob med en røff pannelugg. Håret blafret i takt med kjolen hennes på Oscar-løperen.

Den nye frisyren er blant det som det er blitt skrevet mest om det siste døgnet. Harper's Bazaar, Allure og Page Six er bare noen av nettstedene som har omtalt klippen. Kanskje rocker Berry en trend her vi ikke så komme?

Dette er ikke første gangen en Halle Berry-frisyre har vakt oppsikt. Da hun vant en Oscar for sin rolle i Monster's Ball i 2002, hadde hun klippet håret i en trendy, superkort pixie-klipp. En hårfrisyre det fremdeles snakkes om den dag i dag. Se bilder fra utdelingen i videoen over.

Likevel bryr ikke stjernen seg om trender. Tidligere i år fortalte hun nemlig Popsugar at hun ikke pleier å kaste seg på det som er i vinden.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

- Jeg har jobbet hardt med å være tro til meg selv og hva jeg synes er skjønnhet, slik at jeg kan være mitt beste jeg.

Og når føler stjernen seg mest som seg selv? Jo, når hun har kort hår.

- Det er da jeg føler meg mest selvsikker. Å vokse opp som en svart kvinne har gjort at jeg har følt at jeg at jeg ikke var vakker hvis jeg ikke hadde langt hår. Jeg trodde alltid det. Men å klippe håret mitt var befriende, har Halle Berry sagt til Huffington Post.

PANNELUGG: Gardinlugg høres kanskje ikke stilfult ut, men denne luggen har blitt vårens mest trendy frisyre. Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager den. Video: Cecilie Krogh Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer