Oscar 2021

Halle Berry stjal Oscar-showet

Hennes nye sveis er det «alle» snakker om nå!

HALLE BERRY: Stjernens Oscar-frisyre vekker oppsikt! Foto: NTB
HALLE BERRY: Stjernens Oscar-frisyre vekker oppsikt! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er noen timer siden vi så verdens største stjerner spasere ned den røde løperen under årets Oscar-prisutdeling, men det snakkes fremdeles om de mange antrekkene, sminkelookene og frisyrene vi så i natt.

Kanskje er det fordi det er så lenge siden vi har vært vitner til en slik tilstelning, men det kan selvfølgelig også ha noe å gjøre med at kjendisene ikke sparte på kruttet under prisutdelingen.

Her så vi blant annet at flere hadde spritet opp antrekkene sine med noen artige og iøynefallende vesker, mens andre viste frem en helt ny frisyre. Halle Berry var blant dem!

Skuespilleren var nok, som mange andre, svært glad for å delta på en arrangement igjen. Hun ga virkelig fotografene alt de måtte ønske seg på den røde løperen der hun veivet rundt med sin lilla kjole.

Men det var ikke dette som skulle vise seg å stjele oppmerksomheten denne Oscar-kvelden. Berry viste nemlig også frem en helt ny frisyre! En look vi aldri har sett stjernen i før.

- Føler meg mest selvsikker

Skuespilleren dukket nemlig opp på den røde løperen med en sylskarp bob med en røff pannelugg. Håret blafret i takt med kjolen hennes på Oscar-løperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer