Kjendis

- Han skal få et lettkledd portrett av meg

Slik skal kjendiskvinnene feire Valentine's Day.

FEIRER LITT: Maria Mena, Carina Dahl og Kathrine Sørland har ingen store planer for Valentine's Day, men håper å bli satt litt ekstra pris på....Carina har også tatt et lettkledd bilde av seg selv som hun skal gi kjæresten i gave.  Foto: Benedikte Haugaard/Per Ervland
FEIRER LITT: Maria Mena, Carina Dahl og Kathrine Sørland har ingen store planer for Valentine's Day, men håper å bli satt litt ekstra pris på....Carina har også tatt et lettkledd bilde av seg selv som hun skal gi kjæresten i gave. Foto: Benedikte Haugaard/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dagen mange kvinner gleder og gruer seg til nærmer seg med stormskritt. For torsdag 14. februar er det nok en gang duket for Valentine's day (hurra).

Noen tilbringer dagen hjemme med sine kjære, andre på romantisk ferie for to, mens andre velger å boikotte hele opplegget.

Men hva skal egentlig de norske kjendiskvinnene gjøre på «kjærlighetens dag», og har de noen overraskelser på lur for kjærestene? Nedenfor får du svaret!

LES OGSÅ: Er du en romantiker?

(Saken fortsetter under bildet)

– Gud vet hva jeg vil få i år..

Artist og låtskriver Maria Menaforteller til KK.no at det tok henne tre år å forstå at det å mase på mannen om mer romantikk, ikke var måten å få det på.

– Mannen min er ikke veldig romantisk av seg, så det hender jeg må mase på ham. Uten å lykkes. Det tok meg vel tre år å forstå at det å mase på ham var til ingen nytte.

– Jeg tror han ser på Valentine`s day som en dum unnskyldning for jenter til å kreve gaver på en helt vanlig dag.

Hun kan fortelle at hun fyller år 19. februar, uken etter Valentine`s day, og siden datoene faller så nærme hverandre pleier hun og mannen å slå feiringene sammen.

— Siden jeg har bursdag, får jeg lov til å bestemme hva vi skal bruke dagen til, men vi pleier egentlig ikke å gjøre noe spesielt.

Hva hun tror hun kommer til å få i gave? Det har hun ingen anelse om.

– Jeg ønsker meg egentlig ikke noe. I fjor fikk jeg et rumpeakebrett av ham i gave, så Gud vet hva jeg kommer til å få i år.

LES OGSÅ: 101 romantiske ideer

– Jeg skal gi et lettkledd portrett av meg

Sanger, låtskriver og tidligere modell Carina Jeanette Dahl har foreløpig ikke noen planer for Valentine`s day, men hun skal ut å reise uken etter.

– Jeg og kjæresten skal til London uken etter Valentine, men på selve dagen skal jeg foreløpig ikke noe spesielt.

Til tross for at Dahl ikke har noen planer for selve dagen, har hun lagt mye i gaven til kjæresten.

– Jeg har fått fotograf Rolf Ørjan Høgset, som jeg stoler veldig på, til å ta et lettkledd portrett av meg. Det skal jeg henge opp på soverommet og overraske kjæresten min med.

– Selv ønsker jeg meg en pulsklokke. Det høres kanskje litt kjedelig ut, men jeg har begynt å trene ganske mye, så en slik vil komme godt med, sier hun.

LES OGSÅ: Vil du ha hell i kjærlighet?

Katrine Sørland skulle gjerne feiret Valentine`s Day i Paris. Foto: Veronica von Clemm
Katrine Sørland skulle gjerne feiret Valentine`s Day i Paris. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

– Jeg ønsker å bli satt pris på

Modell og moterådgiver for Lindex, Kathrine Sørland, forteller at det ikke hadde vært dumt å våkne til noe helt spesielt på nattbordet på Valentine`s day.

– Jeg har ingen planer for dagen, men jeg er en person som liker å bli gjort litt stas for. Så det hadde vært hyggelig med en god middag med levende lys og en god vin. Gjerne oppe i Eiffeltårnet i Paris.

Som yngre hadde Sørland mange søte ønsker. Nå som hun har blitt eldre står det egentlig bare en ting på ønskelisten.

– Jeg ønsker meg ikke noe spesielt, men det hadde selvsagt vært koselig med noen fine blomster eller et pent undertøysett. Da jeg var yngre, ønsket jeg meg ofte hjerter, fine kort og bamser, men nå som jeg har blitt eldre ønsker jeg egentlig bare å bli satt pris på. Det tror jeg gjelder alle kvinner og menn, sier hun.

(Saken fortsetter under bildet)

Men Sørland har én ting hun godt kunne tenkt seg å våkne til.

– Jeg liker at det er litt klisjéaktig, så jeg hadde ikke blitt lei meg hvis jeg hadde våknet på Valentine`s day og så en flybillett til et spennende shoppingsted og et kredittkort på nattbordet. Det er lov å drømme, ler hun.

Skal tilbringe dagen på jobb

Artist og låtskriver Anine Victoria Stang forteller at Valentine`s day blir alt annet enn romantisk for henne.

– Jeg skal faktisk tilbringe Valentine`s day i Sveits på jobb. Vi skal spille inn et reiseprogram, så man kan trygt si at det blir lite romantikk den dagen!

Derfor ønsker hun seg heller ikke noe spesielt.

– Jeg blir egentlig glad hvis jeg i det hele tatt får noe, ler hun.

Skal boikotte hele dagen

Electropopsanger, Gabrielle Leithaug, spøker med at hun vil boikotte hele Valentine`s day.

– Jeg kommer til å tilbringe dagen i studio. Jeg har egentlig ikke noe forhold til Valentine`s day. Jeg mener at dersom man er glad i noen og vil gjøre noe fint for dem, trenger man ikke en spesiell merkedag for å vise sin kjærlighet til dem.

– Jeg mener Valentine`s day er en kommersiell greie for å folk til å bruke pengene sine.

LES OGSÅ: Finn de beste moteskattene i Paris

Skal feire den i Paris - alene

Artist Mira Craig skal feire kjærlighetsdagen alene på en restaurant i selveste Paris.

– Jeg reiser til Paris den uken for å delta på Premier Vision som er en stoffmesse. Ikke narkotika altså! Men tekstiler, sier hun og ler.

Turen ga Mira Craig selv i julegave til kjæresten. Dessverre kommer han ikke før 15. februar, så selveste Valentine`s day skal hun tilbringe alene.

– Jeg har planer om å bruke den dagen til å gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg vil ta meg en solotur på en koselig fortaus- restaurant og spise og drikke akkurat det jeg vil den kvelden, sier hun.

VALENTINE`S DAY: Maria Mena, Anine Victoria Stang og Carina Jeanette Dahl har helt forskjellige planer for kjærlighetsdagen.  Foto: Benedicte Haugaard
VALENTINE`S DAY: Maria Mena, Anine Victoria Stang og Carina Jeanette Dahl har helt forskjellige planer for kjærlighetsdagen. Foto: Benedicte Haugaard Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer