Hanneli Mustaparta

Hanneli i ny kampanje for Louis Vuitton

Sammen med Miroslava Duma og Elin Kling danser, sykler og poserer de i Paris' gater.

Hanneli i ny kampanje for Louis Vuitton
Publisert
Sist oppdatert

 

I går kveld la Hanneli Mustaparta ut en video på bloggen sin Hanneli.com der hun, russiske Miroslava Duma og svenske Elin Kling sykler, tuller, danser og poserer i Paris, alt iført klær fra Louis Vuitton og deres nye veskekolleksjon.

Det franske og tradisjonsrike motehuset har hanket inn bloggerne og gatemoteikonene til kampanjen "Small is beautiful", noe som kan beskrives som et relativt stort karrieresprang for både Kling, Mustaparta og Duma.

Kolleksjonen inneholder små versjoner av flere av deres klassiske vesker, og videoen introduserer veskene som "Mini". Til typisk fransk musikk og rask klipping ser man blant annet Elin Kling demonstrere hvor mye man får i en veske og jentene rusle arm i arm over en av byens mange broer.

Morobloggen forteller Kling at det kommer flere bilder fra fotoopptaket til våren og beskriver videoen som veldig morsom, mens Mustaparta skriver at hun synes veskene er skjønne.

Kling er for tiden aktuell med sin kolleksjon for Guess by Marciano, bloggen Style by Kling og det svenske motemagasinet StyleBy. Både hun og Mustaparta er bosatt i New York, hvor Mustaparta blant annet jobber for Vogue.

Motemafia Russiske Duma har jobbet for en rekke russiske motepublikasjoner men jobber nå hovedsakelig med nettsiden Buro 24/7.

Hun er kjent som del av den "russiske motemafiaen" med blant andre Elena Perminova og Ulyana Sergeenko, og er et yndet fotoobjekt under moteukene verden over.

Video: Louis Vuitton

Foto: skjermdump Louis Vuitton

Lyst til å abonnere på STYLEmag magasinet? Sjekk ut tilbudet her!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer