Hansker

Hanskene vi elsker nå

Her er de fineste hanskene som er i butikkene akkurat nå.

HANSKER: Lange, korte, med nagler eller dyreprint - her er vinterens fineste hansker! Kjøpsinfo finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene
HANSKER: Lange, korte, med nagler eller dyreprint - her er vinterens fineste hansker! Kjøpsinfo finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Yttertøyet er en stor del av garderoben og hverdagsstilen vår, spesielt i vinterhalvåret.

Et par lekre hansker kan gjøre mye med antrekket, og det er ikke mer som skal til enn et par fargeglade eller detaljrike varianter for å sprite opp favorittkåpen.

LES OGSÅ: Se Rihannas lekre hansker her

Dette bør du se etter

 • Sort passer til absolutt alt og er en sikker vinner. Burgunder er også en stor hit denne sesongen. Ellers er brunt og grått en fin variasjon til de klassiske sorte som også harmonerer med det meste.

 • Se etter detaljer! Enten det er nagler, knapper, frynser eller andre små og dekorative elementer som gjør hanskene unike.

 • Dersom du har investert i en kåpe med trekvartlange ermer, er det lurt å gå for et par lange hansker. Da beholder du varmen selvom jakkeermene er litt kortere enn vanlig.

 • LES OGSÅ: Tips for å unngå vinterhender

  Kjøpetips

  Lange, korte, med nagler eller quiltede detaljer - finn din favoritt blant hanskene her:

  LES OGSÅ: Disse hanskene er helt geniale

  Holder hendene unge

  I tillegg til å pynte opp antrekket og hjelpe oss å holde varmen, har hanskene enda en positiv effekt. De kan faktisk hjelpe deg til å holde huden på hendene dine ung. Hanskene beskytter huden mot UV-stråler og andre ytre påkjenninger.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer