Gisele Bündchen:

– Håper pappa aldri ser dette bildet

Gisele Bündchen åpner opp om visningen hvor hun måtte gå i bar overkropp.

TRAUMER: Gisele Bündchen omtalern en Alexander McQueen-visning fra 1998 som traumatisk.Foto: NTB/AP Photo/Andre Penner
TRAUMER: Gisele Bündchen omtalern en Alexander McQueen-visning fra 1998 som traumatisk.Foto: NTB/AP Photo/Andre Penner Vis mer
Publisert

Det er kanskje sant at livet til en toppmodell er glamorøst nok, men at det alltid er det, er tidenes underdrivelse. Det har Gisele Bündchen (41) nylig sørget for å minne en hel verden på.

I 1998 gikk hun nemlig en motevisning for selveste Alexander McQueen, som hun rett og slett kaller «traumatisk».

– Begynte å gråte

Den sjokkerende prøvelsen som den gang 18 år gamle Bündchen måtte gjennom, kommer frem i et intervju med britiske Vogue. I intervjuet ser de tilbake på en rekke av brasilianske Bündchens legendariske antrekk gjennom tidene – og ett av dem har hun særdeles dårlige minner til.

Nærmere bestemt en svært gjennomsiktig, svært avslørende affære.

– Jeg sa bare: «Er dette en T-skjorte eller noe?». Nei, det var hele antrekket. Så da begynte jeg å gråte, forteller hun.

Året var 1998, og det var helt i starten av Bündchens karriere. Hun husker at hun så vidt snakket engelsk, og først ikke forstod hvor lettkledd det faktisk var meningen hun skulle gå på runwayen. Det fristet mildt sagt lite.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer