STRÅLER: - Hun likner på Cindy Crawford, sier en av motekspertene på Trendtoppen om den kubanskamerikanske skuespilleren. Foto: All Over Press
STRÅLER: - Hun likner på Cindy Crawford, sier en av motekspertene på Trendtoppen om den kubanskamerikanske skuespilleren. Foto: All Over Press Vis mer

Trendtoppen

– Har aldri sett Eva (36) så vakker

Den vakre skuespilleren har åpenbart ikke problemer med å finne noe å ha på seg.

Publisert
Skuespiller Eva Mendes (36) figurerer stadig på lister over verdens vakreste kvinner. De kubanske genene har gitt henne brune øyne og svart, tykt hår. Hun har et nydelig smil, og en kropp som mange misunner henne. Men selv er hun langt fra fornøyd.

Fant ikke klær som passer

- Jeg har problemer med å finne klær som kan romme kurvene mine, har Eva Mendes tidligere innrømmet.

Nå i begynnelsen av desember befinner Mendes seg i Marrokko for å sitte i juryen i filmfestivalen i Marrakech, og det ser ikke ut som hun har trøbbel med å finne noe å ha på seg. De siste dagene har hun vist seg i det ene mer fantastistke antrekket etter det andre.

Nydelig valg fra selve kjolemesteren

Særlig mye skryt høster hun for en hvit knelang og ermeløs kjole i chiffon, silke og blonde med hvitt sløyfebånd i livet fra kjendisdesigner Oscar de la Renta.

- Jeg har aldri sett Eva så vakker som på dette bildet, sier moteeksperten Julie på KK.nos motetjeneste Trendtoppen, og understreker at hun synes de store øredobbene passer særlig godt til den nydelige kjolen.

Se kjolen og de andre Marokko-antrekkene til Eva Mendes her:


Det er ikke første gang en kreasjon fra Oscar de la Renta blir elsket av moteekspertene. Da Cameron Diaz stilte i en kjole herfra på Oscar-utdelingen tidligere i år, sto jubelen i taket. Oscar er født i Den Dominikanske Republikk, og er særlig kjent for å ha kledd opp amerikanske presidentfruer og dessuten ha kreert noen av verdens vakreste gallakjoler.

Se flere kjoler fra Oscar de la Renta her.

Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer