Nettbutikker

Har åpnet skattekammer på nett

Vintagebutikken Frøken Dianas salonger tilbyr nå sine skatter i en ny nettbutikk.

PÅ NETT: Skattene fra den elskede butikken på Grünerløkka i Oslo er nå tilgjengelig for alle netthandlere i hele landet. Foto: www.frokendianassalonger.no
PÅ NETT: Skattene fra den elskede butikken på Grünerløkka i Oslo er nå tilgjengelig for alle netthandlere i hele landet. Foto: www.frokendianassalonger.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Siden de åpnet i september 2008, har Frøken Dianas salonger rukket å bli et populært stoppested for Oslos vintageelskere.

Eierene Elise Dingstad og Ellen Marie Garåsen er begge skuespillere. De har begge en lidenskap for gamle ting og elsker å reise på innkjøpsturer i både inn- og utland for å finne gamle skatter.

– I salongen får de et nytt liv og vi er glade for å bringe tingenes historie videre til våre kunder, skriver de på butikkens nettside (ekstern lenke).

Ibsen-inspirert

– Frøken Dianas salonger er den butikken vi selv har savnet i Oslo. Vi tilbyr vakre gjenstander i en atmosfære av det svunne og gammelmodige fra Ibsens tider.

Butikkens navn er hentet fra Ibsens «Hedda Gabler», hvor Frøken Dianas salonger var et beryktet etablissement for de små timer.

Frøken Diana, en mystisk rødhåret sangerinne, muligens av det litt burleske slaget, forførte de borgelige herremenn med sin sensualitet, noe som ikke passet seg i datiden, skriver eierene på nettsiden.

Skattejakt på Løkka

Etter å ha brukt en hel sommer på oppussing av butikklokalet og en intens varejakt, åpnet skuespillerene altså Frøken Dianas salonger høsten 2008.

Vintagebutikken tilbyr unike varer som er en blanding av håndplukkede og egendesignede ting fra inn- og utland. Det meste er brukt, men du finner også noe nytt blant skattene i Markveien 33 på Oslos østkant.

– Vi har møbler, interiør, klær og smykker fra 1800-tallet, via 50-/60-tallet, med en sveip innom 80-tallet, før vi ender opp i nåtiden.

Nå på nett

Endelig kan også du som ikke bor i Oslo og trasker rundt på Grünerløkka sikre deg noen av skattene disse damene har samlet sammen.

Smykker, accessoirer, småting og interiørartikler er lagt ut for salg på den nye nettbutikken, Frokendianassalonger.no. Kjolene får du dessverre ikke kjøpt foreløpig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer