Marilyn

Har det klikka for designerne?

Siste nytt fra Milano er, eh, speileggmote.

IKKE SOM ANDRE DESIGNERE: Spanske Agatha Ruiz de la Prada bringer inn elementer som speilegg, gulrøtter og fuglebur inn i sin kolleksjon for høsten 2009. Foto: All Over Press
IKKE SOM ANDRE DESIGNERE: Spanske Agatha Ruiz de la Prada bringer inn elementer som speilegg, gulrøtter og fuglebur inn i sin kolleksjon for høsten 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En omvendt paraply, både små og store fuglebur og gjennomsiktige telt. Hatter som ser ut som insekter, påsydde speilegg og en smilende Marilyn Monroe.Moteuken i Milano er tydeligvis ikke som andre moteuker. For mens finanskrisen herjer på andre catwalker, der vi ser stadig flere grå og svarte kreasjoner, er det glade plagg og spinnvilt tilbehør det går i her. Om dette er noe vi har lyst til å bruke, er derimot en helt annen sak.La deg oppmuntre av bildene lenger ned i artikkelen.

Alltid like elleville Agatha

En av fargeklattene på catwalken er som vanlig den spanske designeren Agatha Ruiz de la Prada. Hun viste en kolleksjon som kunne passet rett inn i oppfølgeren til eventyret om «Alice i eventyrland».

All grunn til å smile

Mila Schon skuffer heller ikke, med sin splitter nye versjon av hatten til den folkekjære amerikanske helten Davy Crockett. Denne gangen seende ut som en skunk, intet mindre.Selv om ingen av modellene på showet til Dolce & Gabbana smiler, er det likevel en munter forestilling også her.Det sørger filmikon og superdiva Marilyn Monroe, som er avbildet på flere av silkekjolene, for.Hos Iceberg går det ellers i enorme bringebærfargede pusekåper, mens pop-art og pasteller er greia til Blugirl.

Sjekk ut noen av kreasjonene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer