Trender

Har du fått med deg denne trenden?

Nå er cargo-buksen tilbake.

GATEMOTE: Cargo-buksen var overalt i gatemotebildet under moteuken i København forrige uke. FOTO: NTB
GATEMOTE: Cargo-buksen var overalt i gatemotebildet under moteuken i København forrige uke. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Når Rihanna har på seg noe blir det en trend. Det er faktisk ikke så langt fra sannheten. Så når både hun, Zendaya, Emily Ratajkowski og Soo Joo Park alle sverger til det samme, ja da er sjansen stor for at vi snart vil se det overalt ellers også.

Cargo-buksen er et godt eksempel. Det er kanskje ikke plagget som skriker trend. Men denne sesongen er den faktisk noe av det aller hotteste du kan ha på deg.

Rihanna valgte en camo-variant fra det franske luksusmerket Celine. Stylet den med en stor oransje vinterjakke fra samme merke og pumps fra Gucci og Balenciaga.

Zendaya ble spottet i et par hvite cargo-bukser allerede i desember i fjor, og Soo Joo Park i et par grønne fra Tom Ford.

«Inntil nylig var disse buksene assosiert med tacky turist-antrekk eller god smak/dårlig smak-estetikken fra 2000-tallet», skriver Vogue, «men i 2022 føles cargo-bukser for kvinner mer som et moderne basisplagg enten man skal gjøre ærend eller som et kult og avslappet alternativ til pyntede anledninger».

Cargo-buksen var også synlig i gatemotebildet under den danske moteuken forrige uke der influensere og moteprofiler som Pernille Teisbæk og norske Tine Andrea Lauvli, Annabel Rosendahl og Marianne Theodorsen alle bar ulike varianter av trend-buksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer