Athleisure

Har du hørt om Athleisure?

Nå skal du kle deg slik at det SER ut som du skal på trening!

ATHLEISURE: Rihanna poserer i et antrekk inspirert av den mye omtalte stilen "Athleisure". Her skal det altså se ut som om du skal på trening, og du skal fint kunne bruke det til både hverdag og kveld. Sangstjernen har her kombinert treningstøyet med en rosa ballerinaskjørt! Foto: Splash News
ATHLEISURE: Rihanna poserer i et antrekk inspirert av den mye omtalte stilen "Athleisure". Her skal det altså se ut som om du skal på trening, og du skal fint kunne bruke det til både hverdag og kveld. Sangstjernen har her kombinert treningstøyet med en rosa ballerinaskjørt! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når jeg tenker på Carrie Bradshaw, popper det opp en del ikoniske øyeblikk fra «Sex And The City»-serien i hodet mitt. Blant dem er da hun har mistet hunden til en av eksene, Aiden, og løper ned New Yorks gater iført en hvit t-skjorte, treningshorts og høye hæler. Hvor «Carrie» er vel ikke det?

For hvem av oss har vel tenkt på å kombinere treningstøyet med et par av våre fineste hæler? Ikke jeg, hvert fall. Men akkurat denne trenden er superhot om dagen. Superstjerner som modellene Gigi Hadid (21) og Kendall Jenner (20) har falt helt pladask for den såkalte «Athleisure»-stilen. Sangfuglen Rihanna har også latt seg inspirere, og har kombinert en sporty overdel, slippers og sokker med et rosa ballerinaskjørt. Noe for deg?

For å få «Athleisure»-looken må du nødvendigvis ikke bare ta på et par hæler sammen med treningstøyet ditt. Noe av det som kjennetegner trenden er nemlig det at det skal se ut som at du skal på trening, men egentlig så skal du bare i en middag, på shopping, eller hva det måtte være. Denne behagelige stilen har virkelig blitt en hit i Hollywood, så nå er det kanskje ikke lenge før vi ser den i norske gater? 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.