Bloafer

Har du hørt om «bloafers»?

Disse sandalene er kjendisenes favoritter!

Publisert
Sist oppdatert

Da vi tok en titt på det som kom til å bli fjorårets høstrender, var hårete slippers blant det vi tok med i miksen. At dette kom til å bli noe alle brukte, trodde vi ikke, men motepersonligheter over hele verden, som gjerne lever av nettopp det å kle seg, falt pladask for disse skoene. Spesielt et par fra Gucci! Det italienske motehuset lagde nemlig et par loafers med litt ekstra hår på (du finner dem nederst i saken). Det spesielle med disse loafers-ene, sett bort i fra at det henger hår ut av dem, er at de kom i en slippers-form. En såkalt «bloafer» = «backless loafer». Altså en loafer uten noe bak. 

Kjendiser som Ashley Olsen (30), Alexa Chung (32) og Victorias Secret-modellene Lily Aldridge (30) og Behati Prinsloo (27) har enten skaffet seg identiske sko, eller funnet noe som ligner. For de såkalte bloafers-ene begynner sakte, men sikkert, å nærme seg de norske nettbutikkene, og under kan du finne et utvalg!

Til info: Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er republisert til nytte for nye lesere! 

 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer