Har du hørt om «brow lamination»?

Det er en av de hotteste brynsbehandlingene på markedet. Vi har testet – se video!

Har du hørt om «brow lamination»? Vi testet trenden – sjekk resultatet! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skjønnhetstrender kommer og går. På et tidspunkt var contouring overalt, Kylie Jenner skapte leppehysteri da hun slapp sminkemerket Kylie Cosmetics i 2016, stjerner har lagt sin elsk på alt fra såkalt pixie cut til «zebra-striper» på hårfronten.

Aller mest oppstyr har det dog vært rundt øyenbryn (hvem kan vel glemme juletrebryn, fiskehalebryn og hagebryn?) og dét er langt ifra tilfeldig.

Som man hører gang på gang, er det tross alt brynene våre som rammer inn resten av ansiktet.

VAREMERKE: Cara Delevingne er kjent for sine flotte, uregjerlige bryn. FOTO: Scanpix
VAREMERKE: Cara Delevingne er kjent for sine flotte, uregjerlige bryn. FOTO: Scanpix Vis mer

Er du en av dem som jakter på de perfekte brynene som passer akkurat deg, er det mange veier til mål: For eksempel napping, voksing, threading eller microblading.

Sistnevnte ble først en trend i 2017, men er fremdeles populært. Det er en semipermanent metode der man tegner på bryn med mikropigmentasjon – nesten som en tatovering – som varer i opptil ett år.

- Kan få sine naturlige bryn til å se fyldige ut

Den siste tiden har det derimot vært én brynstrend nettet til å koke.

Hvis du (som meg!) synes microblading høres litt for skremmende ut, kan «brow lamination» kanskje være det perfekte kompromisset.

– For første gang kan man få sine naturlige bryn til å se fyldige ut, uten å ty til drastiske steg som microblading. Det blir litt som da folk oppdaget vippeløft, og så at det endelig hadde kommet et alternativ som så mye mer naturlig ut enn vippeextensions, sier Erle Nathalia Kielland.

Hun er utdannet makeupartist og driver øyenbrynsalongen The Brow i Drammen.

Vi testet den virale «hacken»! Vis mer

Kielland forteller at hun har sett en tydelig økning av kunder som booker time til brow lamination – eller brynslaminering på norsk – men at det fremdeles er slik at de fleste kundene hennes ikke har hørt om det fra før. De blir introdusert for behandlingen via bildene Kielland legger ut på Instagram.

– Hvis du har hår gjennom hele brynet, men ikke fylden eller formen du ønsker deg, så kan brow lamination veldig enkelt fikse det. Det er lite strev med det, det ser naturlig ut og du kan selv bestemme hvor fluffy du vil børste de opp fra dag til dag, forklarer Kielland.

Samtidig presiserer hun at det ikke er for alle, og at noen har hår som ikke tåler den kjemiske behandlingen de må gjennom ved brow lamination. Hennes beste tips er å gå til en behandler du stoler på.

Trenden er nokså fersk i Norge, men i USA har den herjet en god stund. På sosiale medier blir brynslaminering skrytt opp i skyene – men er det egentlig så revolusjonerende som alle skal ha det til?

Ettersom undertegnede i en periode bodde i Los Angeles, midt i skjønnhetsbehandlingsmekka, føltes det som mitt ansvar å finne svaret på nettopp dét. Turen gikk til salongen Perfect Frame og brynsstylist Jasmine Guerrero for å teste, og resultatet kan du se i videoen.

Har du hørt om «brow lamination»? Vi testet trenden – sjekk resultatet! Vis mer


Jeg er som regel skeptisk til trendbehandlinger – det er en grunn til at mange av dem forsvinner like kjapt som de kom – men denne gangen ble jeg kjempefornøyd med resultatet.

Det er langt ifra et mysterium hvorfor brynslaminering er noe mange sverger til; hårene blir lagt flate og er til en viss grad formet, men man har likevel mulighet til bevege og style dem opp etter humør. Vinn-vinn!

I tillegg var behandlingen over på en halvtimes tid, det var ikke et snev av ubehag og resultatet varer i fire til seks uker.

Brynslaminering tilbys i stadig flere salonger i Norge og koster cirka en 1000-lapp. Verdt det, spør du meg!

BliVakker rabattkode
Norges største nettbutikk innen skjønnhetspleie
Glossybox rabattkode
Den Ultimate Skjønnhetsopplevelse
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer