Gingham

Har du hørt om gingham?

Dette mønsteret er nemlig dette hotteste nå.

STJEL STILEN: Laura Eguizabal viser deg hvordan du bruker sesongens hotteste mønster - gingham! Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal
STJEL STILEN: Laura Eguizabal viser deg hvordan du bruker sesongens hotteste mønster - gingham! Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du ikke allerede har sett det i butikkene, har du nok fått med deg noen bilder av streetstyle-stjernene som har kledd seg opp i det som må være vårens hotteste mønster; nemlig «gingham»! Gingham er rett og slett et rutete mønster, og vi har forelsket oss helt i det.

Under moteuken i London krydde det også av dette mønsteret! House of Holland hadde ikke spart på noe da de skulle vise frem sin kolleksjon for våren 2017. Så å si hver modell hadde på seg enten tilbehør, sko eller plagg i dette mønsteret. Denne sesongen kommer vi nok til å holde det litt enklere, men her er det absolutt mye inspirasjon å hente!

House of Holland   Foto: Scanpix
House of Holland Foto: Scanpix Vis mer

Denne våren har vi tenkt å skaffe oss et skjørt i det herlige mønsteret. Til skjørtet skal vi bruke alt fra skjorter til gensere - gjerne noe med en logo som Laura Eguizabal har gjort øverst i saken. Ønsker du å holde det enda enklere, finnes det mange kule sko med gingham-mønsteret, og du kan også prøve deg fram med et tørkle i halsen eller noe kntt rundt håndleddet.

I bildekollasjen under kan du finne et stort utvalg av plagg i årets trendmønster. Hva kommer du til å teste ut?

LES OGSÅ: 3 ting du må vite om ullundertøyet ditt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer