STJEL STILEN: Laura Eguizabal viser deg hvordan du bruker sesongens hotteste mønster - gingham! Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal
STJEL STILEN: Laura Eguizabal viser deg hvordan du bruker sesongens hotteste mønster - gingham! Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal Vis mer

Gingham

Har du hørt om gingham?

Dette mønsteret er nemlig dette hotteste nå.

Publisert

Hvis du ikke allerede har sett det i butikkene, har du nok fått med deg noen bilder av streetstyle-stjernene som har kledd seg opp i det som må være vårens hotteste mønster; nemlig «gingham»! Gingham er rett og slett et rutete mønster, og vi har forelsket oss helt i det.

Under moteuken i London krydde det også av dette mønsteret! House of Holland hadde ikke spart på noe da de skulle vise frem sin kolleksjon for våren 2017. Så å si hver modell hadde på seg enten tilbehør, sko eller plagg i dette mønsteret. Denne sesongen kommer vi nok til å holde det litt enklere, men her er det absolutt mye inspirasjon å hente!

House of Holland   Foto: Scanpix
House of Holland Foto: Scanpix Vis mer

Denne våren har vi tenkt å skaffe oss et skjørt i det herlige mønsteret. Til skjørtet skal vi bruke alt fra skjorter til gensere - gjerne noe med en logo som Laura Eguizabal har gjort øverst i saken. Ønsker du å holde det enda enklere, finnes det mange kule sko med gingham-mønsteret, og du kan også prøve deg fram med et tørkle i halsen eller noe kntt rundt håndleddet.

I bildekollasjen under kan du finne et stort utvalg av plagg i årets trendmønster. Hva kommer du til å teste ut?

LES OGSÅ: 3 ting du må vite om ullundertøyet ditt

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer