Multimasking:

Har du hørt om multimasking?

Denne hudpleietrenden tar av på sosiale medier!

MULTIMASKING: Multimasking, eller rett og slett bruke flere masker på en gang, har blitt en farsott på sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix
MULTIMASKING: Multimasking, eller rett og slett bruke flere masker på en gang, har blitt en farsott på sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Multimasking, eller rett og slett bruke flere masker på en gang, har blitt en farsott på sosiale medier. Det er absolutt ikke den verste trenden, for masker har den supre egenskapen at de booster huden med gode ingredienser på veldig kort tid.

Men det er jo sånn at en maske ikke kan gjøre alt, og det vet alle hudterapeuter. Det å bruke flere masker på en gang som gjør ulike ting er derfor ikke noe nytt innen den profesjonelle delen av skjønnhetsbransjen.

Du har helt sikkert lagt merke til at du har fått opp til flere masker på en gang når du er hos hudpleieren din. Kanskje en som strammer opp halsen, en fuktighetsgivende for øynene, en talgregulerende for t-sonen og en som roer ned sarte kinn.

Lurer du på hvordan multimasking fungerer? Ta en titt på videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Husker du å gjøre dette før du tar ansiktsmaske?

Gerd Steinheim driver Beauty Studio, og hun mener at trenden er veldig bra!

- Som regel kjøper man kun en maske som du bruker over hele ansiktet. Men en maske kan gjøre vondt verre om den brukes på feil sted. For eksempel kan en utrensende maske som er beregnet på uren hud i t-sonen lage kviser et annet sted, forklarer hun.

Men hvis du skal kun satse på én maske så er det fukt som gjelder! Multimasking kan du gjøre selv hjemme, og flere leverandører har lansert flere masker i samme serie til en hyggelig pris, slik at du kan tilpasse maskene til ditt behov.

Psst... Husk å smøre huden med en fuktighetskrem etter at maskene er vasket av!

LES OGSÅ: 5 ting du ALDRI bør smøre i ansiktet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer