Mote:

Har du hørt om «scrumper»-trenden?

Du kan oppnå stilen ved å bruke det du har hjemme!

TRENDY: Hva er spesielt ved denne genseren? Jo, den er både en genser og et skjerf, altså: en «scrumper»! Foto: Scanpix
TRENDY: Hva er spesielt ved denne genseren? Jo, den er både en genser og et skjerf, altså: en «scrumper»! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du googler «scrumper», kommer du mest sannsynlig til å få opp masse bilder av en viss type piercing. Det er ikke helt det vi kommer til å snakke om i denne saken.

Motenettstedet Who What Wear har nemlig gitt dette navnet til en «ny» trend som ikke har noe med piercinger å gjøre.

LES OGSÅ: Dette bør du se etter under salget

Har du hørt om «scrumper»-trenden?

Scrumper er satt sammen av to ord: scarf (skjerf) og jumper (genser). Den siste tiden har nemlig flere moteprofiler blitt sett med et plagg som er sammensatt av de to. Vi har også lagt merke til at flere kjente designere har kommet med sine egne varianter av skjerfgenseren - samt noen av kjedebutikkene vi finner her til lands.

LES OGSÅ: 4 krav du må stille til vinterskoene dine

Lag den selv

Noen av disse «scrumper»-variantene koster nesten 20 000 kroner (!), men det skal ikke behøve å koste så mye for å sikre seg det trendy plagget. Egentlig trenger du bare et skjerf og en genser eller to gensere!

Samtidig som sammenslåingen av genser og skjerf kommer inn i motebildet, ser vi også at flere velger å ta i bruk en god, gammeldags stylingtrenden: genser over genser. Eller over en kjole, slik som Giovanna Battaglia viser her i sitt sommerlige antrekk. Kanskje noe å teste i 2019?

Altså, en genser knytes over en annen og så er du klar. Så enkelt som det! Dette er på ingen måte en ny trend, men folk har utforsket ulike måter å knyte genseren på. Dette kan være alt fra å la den ligge på skuldrene og knyte den sammen foran, eller å knyte den over en skulder og under motsatt!

Kommer du til å teste «scrumper»-trenden i vinter?

LES OGSÅ: Antrekket til Jennifer Lopez vekker oppsikt

Har du hørt om «scrumper»-trenden?
Har du hørt om «scrumper»-trenden?
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer