Kjendisenes Favorittmerke

Har du hørt om Ulla Johnson?

Noen av verdens største stjerner har falt pladask for designeren! (Og liker du Isabel Marant-stilen er dette mest sannsynlig noe for deg.)

ULLA JOHNSON: Michelle Williams, Greta Gerwig, Sarah Paulson og Ulla Johnson.
 Foto: Shutterstock
ULLA JOHNSON: Michelle Williams, Greta Gerwig, Sarah Paulson og Ulla Johnson. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje har du hørt om henne, eller så er kanskje Ulla Johnson et helt nytt navn for deg. For noen av verdens største kjendiser derimot, har plagg fra Johnson blitt fast inventar i klesskapet. Ettersom navnet til designeren høres ganske så svensk ut, ble vi umiddelbart svært stolte av den angivelige skandinaveren, men det viser seg at hun faktisk er født og oppvokst i New York.

Johnson åpnet faktisk sin første butikk i «The Big Apple» i gaten 15 Bleecker Street i april, og festen var tettpakket med kjente fjes. Blant dem var skuespillerne Michelle Williams (36), Greta Gerwig (33) og Sarah Paulson (42). Det anerkjente motemagasinet Vogue var selvfølgelig med på åpningen, og Williams fortalte dem at hun stadig fra folk når hun har på seg noe fra designeren.

- Hver eneste gang jeg tar på noe fra henne så spør folk meg «hva er det der? Hvor fikk du tak i det? Er det vintage?».

Men skuespilleren er ikke den eneste som har blitt observert i antrekk fra den fremadstormende designeren. Jenna Dewan Tatum (36), Kate Bosworth (34), Kate Hudson (38), Alexa Chung (33), Anne Hathaway (34), Jennifer Lawrence (26) og Amber Heard (31) har alle brukt designet til Johnson. Men nå er det også noen i Norge som har fått øynene opp for New Yorkeren.

Pia Tjelta (39) la nemlig nylig ut et bilde på Instagram i en av Johnsons kjole, og spørsmålene om hvor antrekket var fra, var det mange av i kommentarfeltet. Bildet har så langt fått over 4000 likerklikk og nærmere 100 kommentarer.

LES OGSÅ: Visste du at du skrubber huden din med plast?

Et innlegg delt av piatjelta (@piatjelta)

Ulla Johnsons design er ofte med en bohemsk touch, og kan på mange måter minne om Isabel Marant. Motenettstedet WhoWhatWear skrev nemlig en egen sak hvor de stilte spørsmål om Johnson er den nye Marant. Psst: Se hvordan du kan få Isabel Marant-stilen her!

Dessverre er det sånn at plaggene hun designer, ikke får den mest budsjettvennlige prislappen... Skal du ha en av hennes lekre kjoler må du fort ut med over 4000 kroner. Men dersom du er ute etter noen superfine sommerkjoler, kan det nok være verdt å ta en titt!

LES OGSÅ: Miley Cyrus er i krangel med Dolce & Gabbana

Kate Bosworth i kjole fra Ulla Johnson Foto: Splash News
Kate Bosworth i kjole fra Ulla Johnson Foto: Splash News Vis mer
Kate Hudson i kjole fra Ulla Johnson Foto: Splash News
Kate Hudson i kjole fra Ulla Johnson Foto: Splash News Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer