Kjendisenes Favorittmerke

Har du hørt om Ulla Johnson?

Noen av verdens største stjerner har falt pladask for designeren! (Og liker du Isabel Marant-stilen er dette mest sannsynlig noe for deg.)

ULLA JOHNSON: Michelle Williams, Greta Gerwig, Sarah Paulson og Ulla Johnson.
 Foto: Shutterstock
ULLA JOHNSON: Michelle Williams, Greta Gerwig, Sarah Paulson og Ulla Johnson. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje har du hørt om henne, eller så er kanskje Ulla Johnson et helt nytt navn for deg. For noen av verdens største kjendiser derimot, har plagg fra Johnson blitt fast inventar i klesskapet. Ettersom navnet til designeren høres ganske så svensk ut, ble vi umiddelbart svært stolte av den angivelige skandinaveren, men det viser seg at hun faktisk er født og oppvokst i New York.

Johnson åpnet faktisk sin første butikk i «The Big Apple» i gaten 15 Bleecker Street i april, og festen var tettpakket med kjente fjes. Blant dem var skuespillerne Michelle Williams (36), Greta Gerwig (33) og Sarah Paulson (42). Det anerkjente motemagasinet Vogue var selvfølgelig med på åpningen, og Williams fortalte dem at hun stadig fra folk når hun har på seg noe fra designeren.

- Hver eneste gang jeg tar på noe fra henne så spør folk meg «hva er det der? Hvor fikk du tak i det? Er det vintage?».

Men skuespilleren er ikke den eneste som har blitt observert i antrekk fra den fremadstormende designeren. Jenna Dewan Tatum (36), Kate Bosworth (34), Kate Hudson (38), Alexa Chung (33), Anne Hathaway (34), Jennifer Lawrence (26) og Amber Heard (31) har alle brukt designet til Johnson. Men nå er det også noen i Norge som har fått øynene opp for New Yorkeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer