H&M

Har du lagt merke til dette?

Nå har motegiganten gjort store endringer i nettbutikken.

H&M: Har du lagt merke til dette når du søker etter plagg eller tilbehør inne på kleskjedens nettbutikk? Foto: Skjermdump.
H&M: Har du lagt merke til dette når du søker etter plagg eller tilbehør inne på kleskjedens nettbutikk? Foto: Skjermdump. Vis mer
Publisert

Det er trangere tider for de aller fleste, og med mindre kjøpekraft og dyrere varer er også klesbransjen presset.

Mange må nå derfor tenke nytt, for selv om tall fra Statistisk Sentralbyrå riktignok viser at nordmenns netthandel holder seg på et stabilt høyt nivå, sliter klesbransjen.

H&M er blant de som nå står overfor store utfordringer, og den svenske klesgiganten er i gang med en omfattende spareplan.

De siste årene har kleskjeden stengt flere fysiske butikker. På nett derimot er det business as usual. Men noe er annerledes.

Kanskje har du allerede lagt merke til det.

For nå får du nemlig opp ikke bare plagg og tilbehør fra H&M i nettbutikken. Også H&M Group-eide Arket, & Other Stories , Weekday og Monki dukker opp i søket.

Clara Oldenburg, presseansvarlig i H&M bekrefter overfor KK at kundene får treff også på disse merkevarene i nettbutikken.

– Vi jobber alltid mot å tilby kundene våre den beste mulige handleopplevelsen. Ved å ha et utvalg av eksterne merkevarer sammen med H&M på nettsiden vår, gir vi kundene våre en mer inspirerende opplevelse gjennom et bredere utvalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer