H&M

Har du lagt merke til dette?

Nå har motegiganten gjort store endringer i nettbutikken.

H&M: Har du lagt merke til dette når du søker etter plagg eller tilbehør inne på kleskjedens nettbutikk? Foto: Skjermdump.
H&M: Har du lagt merke til dette når du søker etter plagg eller tilbehør inne på kleskjedens nettbutikk? Foto: Skjermdump. Vis mer
Publisert

Det er trangere tider for de aller fleste, og med mindre kjøpekraft og dyrere varer er også klesbransjen presset.

Mange må nå derfor tenke nytt, for selv om tall fra Statistisk Sentralbyrå riktignok viser at nordmenns netthandel holder seg på et stabilt høyt nivå, sliter klesbransjen.

H&M er blant de som nå står overfor store utfordringer, og den svenske klesgiganten er i gang med en omfattende spareplan.

De siste årene har kleskjeden stengt flere fysiske butikker. På nett derimot er det business as usual. Men noe er annerledes.

Kanskje har du allerede lagt merke til det.

TAR GREP: H&M er i gang med en omfattende spareplan. FOTO: NTB.
TAR GREP: H&M er i gang med en omfattende spareplan. FOTO: NTB. Vis mer

For nå får du nemlig opp ikke bare plagg og tilbehør fra H&M i nettbutikken. Også H&M Group-eide Arket, & Other Stories , Weekday og Monki dukker opp i søket.

Clara Oldenburg, presseansvarlig i H&M bekrefter overfor KK at kundene får treff også på disse merkevarene i nettbutikken.

– Vi jobber alltid mot å tilby kundene våre den beste mulige handleopplevelsen. Ved å ha et utvalg av eksterne merkevarer sammen med H&M på nettsiden vår, gir vi kundene våre en mer inspirerende opplevelse gjennom et bredere utvalg.

Det betyr altså at du kan samle varer fra disse ulike merkene i én digital handlekurv. Verdt å merke seg er imidlertid at varene sendes hver for seg. Det skal likevel ikke tilkomme mer frakt.

NYTT: Her ser du merkene du kan handle fra inne på H&M sine nettsider. FOTO: Skjermbilde.
NYTT: Her ser du merkene du kan handle fra inne på H&M sine nettsider. FOTO: Skjermbilde. Vis mer

Oldenburg forteller at funksjonen først ble lansert på hm.com i Sverige og Tyskland allerede tidlig i fjor. Utover fjoråret og i år har kleskjeden gradvis utvidet sortimentet, og med det gjort et utvalg av H&M Group-merkene tilgjengelige på nettsiden i Nederland, Danmark, Østerrike. Her hjemme ble funksjonen rullet ut i februar.

Foreløpig er det & Other Stories, Arket, Monki og Weekday som er tilgjengelig på nettsiden. De eies slik både H&M og H&M Home av H&M Group som også har merket Cos og tilbudsmarkedet Afound.

– Utvalget av merker kan variere mellom markeder. Ambisjonen er å gradvis legge til flere markeder på nett, sier Oldenburg.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer