Jakke

Har du prøvd å bruke jakken din sånn?

Dette stylingtrikset er nemlig elsket blant moteprofiler og designere!

STILTIPS: Denne sesongen skal vårjakken brukes lik! Foto:   Scanpix
STILTIPS: Denne sesongen skal vårjakken brukes lik! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som våren begynner å nærme seg, er det så å si en tradisjon å finne den perfekte vårjakken. Hvert fall for min del. Men hvis det er en jakke som henger i klesskapet mitt sesong etter sesong, så er det trenchcoat-en. Dette tidløse plagget kan styles både mer hverdagslig og mer pyntet, men har du noen gang tenkt på å ta den på deg på en helt annen måte?

For nå er det nemlig sånn at en jakke ikke skal brukes som en jakke lenger. Dropp å faktisk tre den på deg, men sleng den heller over skuldrene, knyt den rundt livet, knyt den på tvers av kroppen eller trekk den nedover skuldrene. Ja, dette høres nok kanskje litt merkelig ut, og for mange holder det i massevis å bare bruken jakken som en jakke (og det skjønner vi). Men dersom du ønsker å gjøre noe litt mer ut av antrekket ditt, bør du sjekke ut dette:

Det vi nemlig har lagt merke til en stund nå, er at designerne og moteprofiler har valgt å style antrekkene sine ved å trekke kåpen ned og kneppe igjen foran. Ser du ikke helt hva jeg snakker om? Sjekk ut bildene fra Balenciagas visning for høsten/vinteren 16/17:

Gjør som Kim Kardashian

I lang tid nå har vi sett at den mest populære måten å bruke jakken på (utenom den vanlige selvfølgelig), er å legge den henslengt over skuldrene. Bare la den ligge der liksom. Jeg har jo selvfølgelig måtte teste ut dette, og selv om jeg syns det er så kult, flyr den av skuldrene mine med en gang jeg begynner å gå noen meter. Kanskje det er jakken, kanskje det er skuldrene mine. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer