Oslo Runway:

Har du sett disse bildene på Oslo Lufthavn?

De henger der nemlig for en spesiell grunn!

OSLO RUNWAY: I anledning Oslo Runway har bilder skutt av Lasse Fløde og Julie Pike, stylet av Michael Nybråten og Sunniva Hartgen - kun med norsk mote, blitt hengt opp over hele Oslo Lufthavn.
OSLO RUNWAY: I anledning Oslo Runway har bilder skutt av Lasse Fløde og Julie Pike, stylet av Michael Nybråten og Sunniva Hartgen - kun med norsk mote, blitt hengt opp over hele Oslo Lufthavn. Vis mer
Publisert

Oslo Runway, Norges moteuke, er offisielt i gang, og denne runden har de ikke spart på kruttet. I en pressemelding sendt ut av This Is PR, pr-byrået bak Oslo Runway, forteller de at et prosjekt ved navn «Made in Norway» nå vil være å finne på selveste Oslo Lufthavn.

Made in Norway er et samarbeid mellom Avinor, Pudder Agency og Oslo Runway, og er en fotoutstilling bestående av bilder tatt av Lasse Fløde og Julie Pike av og med norsk motebransje.

- Folk synes kanskje det er en litt rar match mellom Avinor og mote, men det er jo ikke det! Motebransjen reiser rundt hele tiden og det er en perfekt måte å få vist norsk mote frem til folk, sier Sunniva Hartgen, som har stylet deler av fotoutstillingen til KK.no.

Også Utgavesjef i KK, Stine Therese Strand, mener dette er en fantastisk måte å vise frem norsk mote på.

- Wow! Dette gleder jeg meg til å se live. En helt fantastisk måte å vise frem talentfulle, norske designere til veldig mange mennesker på en naturlig og inspirerende måte. Oslo Lufthavn er jo det første turister ser når de kommer til hit, så det er både viktig og riktig å bruke denne arenaen til noe som kan fremme norsk design.

LES OGSÅ: Da Nina skjønte at hun nærmest «smuglet» skjønnhetsprodukter til Norge, bestemte hun seg for å satse på egen bedrift

VISER FREM NORSK MOTE: Sunniva Hartgen har stylet modellen med en Line of Oslo-drakt. Bildet er tatt av Julie Pike.
VISER FREM NORSK MOTE: Sunniva Hartgen har stylet modellen med en Line of Oslo-drakt. Bildet er tatt av Julie Pike. Vis mer

Mote møter natur

KK var på Oslo Lufthavn i går - og bildene gikk det ikke an å gå glipp av! I fotoutstillingen, som er stylet av Michael Nybråten og Sunniva Hartgen, ser vi blant annet design av Veronica B. Vallenes (les intervju med designeren fra forrige Oslo Runway her) og fjorårets Bik Bok Runway Award-vinner Anne-Karine Thorbjørnsen (se bilder fra kolleksjonen her).

Flyplassen i Oslo har ikke bare blitt større, men også utrolig fin! Du kommer sikkert til å legge merke til flere naturlige innslag neste gang du er på Oslo Lufthavn, noe som også var tanken bak fotoutstillingen.

- Poenget var å skape et samspill mellom mote og natur. Vi tok bildene ute på Nesøya og jeg ville finne kule plagg som skiller seg litt ut, men samtidig komplementere naturen, forteller Hartgen.

LES OGSÅ: Slik blir NESTE sommer ifølge tre hotte, danske designere
LES OGSÅ: Vi har stylet favoritter fra 30 norske merker til en herlig gatemote-inspirert stil!

VED ANKOMST: Dette fantastiske bildet møter deg når du ankommer Oslo Lufthavn. Bildet er tatt av Lasse Fløde.
VED ANKOMST: Dette fantastiske bildet møter deg når du ankommer Oslo Lufthavn. Bildet er tatt av Lasse Fløde. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer