Trender 2013

Har du sett på skoene?

Neste sommer skal fottøy være mykt, behagelig og loddent - hvertfall om vi skal tro Céline-designer Phoebe Philo

LODDEN SKOTREND: Pumps dekket av pels i all regnbuens farger var noe av det man så under visningen til motehuset Céline under Paris Fashion Week.  Foto: All Over PressAll Over Press
LODDEN SKOTREND: Pumps dekket av pels i all regnbuens farger var noe av det man så under visningen til motehuset Céline under Paris Fashion Week. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Når det gjelder sko, så kan man vel si at vi har sett det meste. Bare tenk på de siste års trender med Crocs, flatforms, hestehov-sko, Spice Girls-såler og skremmende pigg, fjær- og naglehæler ala Lady Gaga. En skulle tro at vi begynte å bli nokså herdet. Men, det spørs om man likevel ikke blir litt overrasket over den aller siste nyheten på skofronten - nemlig lodne, pelsinspirerte pumps.

Lodne pumps og sandaler

Ja, du hørte riktig. Pumps laget i og med «pels» er det «nyte hotte» skal vi tro Céline-designer Phoebe Philo. Onsdag avholdt det franske motehuset - som er en favoritt blant kjendiser og ledende fashionistaer, sin visning for vår/sommer 2013 under moteuken i Paris. Og mens det var en veske som stjal oppmerksomheten under Chanels visning tirsdag, var det de lodne skoene (tenk pumps, sandaler og sneakers), som fikk hodene til å vri seg under Céline-showet.For i kombinasjon med de avslappede, men stilsikre vår- og sommerplaggene i svart, hvitt og beige, så de lodne pumpsene, Birkenstock-lignende sandalene litt malplasserte ut. Likevel er motekritikerne fra seg av begeistring. LES OGSÅ: Sjekk hvilke sko som er tilbake

Favoritt blant motekritikerne

Ifølge Daily Mails moteskribenter, har svært mange av gjestene på første rad allerede skrytt uhemmet av kolleksjonen og skoene - til tross for det fargerike, lodne fottøyet. For når moteekspertene ikke har noe negativt å si om pelsdekkede flip-flopper,hårete blå sandaler, eller hudfargede pumps med innebygde røde tånegler - slik at det ser ut som din egen, perfektmanikyrte fot, ja, da er trenden et faktum.

Hva synes du om

Og The New York Times-ekspert Cathy Horyn er blant dem som har falt for skoene (hva synes du? Stem til høyre!). – Hvem har vel ikke lyst til å ha på seg deilige, lodne tøfler hele dagen? er blant det Horyn skriver, mens Jo- Ann Furniss, som er moteekspert for Style.com, skryter av kombinasjonen av plaggene og skoene:– Skoene var nøkkelen til hele kolleksjonen - morsomme, smarte og utagerende. I en kolleksjon som ellers bar preg av mye svart og hvitt, var de en perfekt miks, skriver hun. Se flere bilder fra Céline-visningen nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer