Kjoler

Har du sette denne kjolen før?

Kronprinsesse Mette-Marit kunne neppe funnet en mer trendy kjole enn den hun valgte til Nobelkonserten i går.

PUCCI-KRONPRINSESSEN: Mette-Marit elsker sine designerkreasjoner. På gårsdagens Nobelkonsert gikk hun for Puccis trendbombe av en kjole.  Foto: All Over Press
PUCCI-KRONPRINSESSEN: Mette-Marit elsker sine designerkreasjoner. På gårsdagens Nobelkonsert gikk hun for Puccis trendbombe av en kjole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kronprinsessen har blitt å regne som rene moteikonet de siste årene. Det er lenge siden hun var mest kjent for skjerfknuten sin.

I anledning Nobelkonserten i går kveld, valgte Mette-Marit det vi tidligere har omtalt som trendkjole nummer én denne sesongen. Pucci-designer og kronprinsessevenn Peter Dundas har samlet minst ni trender i én kjole.

Det er det ikke bare fashionistaer som Alexa Chung og popstjerner som Kylie Minogue som vet å sette pris på.

Saken fortsetter under bildet


Vår egen kronprinsesse har heller ikke latt prislappen på omlag 21.000 kroner stoppe seg.

Ifølge VG Nett (ekstern lenke) er Mette-Marits Nobel-garderobe verdt over 100.000 kroner. Hvor store rabatter kronprinsessen får på sine designerkreasjoner, vil ikke Slottet uttale seg om.

LES OGSÅ: Her bommer Mette-Marit i Valentino

Ni trender i ett

Kjolen kombinerer så mange av sesongens trender at det er lett å komme ut av tellinga, så la oss ta dem én og én:

1. Knytting i halsen
Det er ikke bare bluser som skal ha sløyfe i halsen i år.

2. Krage
Den lille detaljen gir antrekket en helt ny look.

3. Blonder
Enten den er sort eller hvit, er de motebevisste ville etter blonder.

4. Fløyel

5. Svart og hvitt
Høstens og vinterens aller hotteste fargekombinasjon er lekker både til fest og hverdag.

6. Knelengde
Skjørtelengden avhenger selvsagt av hvor høy du er, men ikke vær redd for å få kjolen sydd opp så skjørtekanten treffer deg enten rett over eller rett under kneet. Slik unngår du å gå i midi-fella.

7. Grov glidelås
Både Lanvin og Versace har hatt fokus på grove, synlige glidelåser i sine gjestekolleksjoner for H&M. Også Victoria Beckham elsker denne detaljen på sine kjoler.

8. Korsett-inspirert
De aller lekreste festkjolene henter inspirasjon fra det vi har under dem, og korsettinspirerte kjoler er blant vinterens flotteste.

9. Lange ermer
KK.no varslet dere om denne trenden allerede i sommer. Catherine, hertuginne av Cambridge, eller Kate Middleton som hun tidligere het, elsker å dekke til armene sine, og har en særlig forkjærlighet for blondeermer.

LES OGSÅ: Lær deg fletten til Mette-Marit

STJERNEFAVORITT: Kylie Minogue og Alexa Chung er bare to av stjernene som elsker fløyel- og blondekjolen. Nå har de fått kongelig selskap. Foto: All Over Press
STJERNEFAVORITT: Kylie Minogue og Alexa Chung er bare to av stjernene som elsker fløyel- og blondekjolen. Nå har de fått kongelig selskap. Foto: All Over Press Vis mer
STRÅLTE I SPEKTRUM: Kronprinsessen klappet og danset med i Peter Dundas-kreasjonen fra Pucci.  Foto: All Over Press
STRÅLTE I SPEKTRUM: Kronprinsessen klappet og danset med i Peter Dundas-kreasjonen fra Pucci. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer