Mote

Har du store pupper?

Se hvilken t-skjorte du helst bør velge.

V-HALS: The Real Housewives of Miami stjernen Lisa Hochstein iført en hvit v-hals topp. Denne utringningen er svært flatterende dersom du har store bryster.  Foto: All Over Press
V-HALS: The Real Housewives of Miami stjernen Lisa Hochstein iført en hvit v-hals topp. Denne utringningen er svært flatterende dersom du har store bryster. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dersom du er så heldig å ha et frodig frontparti er det ingen grunn til å skjule det.

Men pass på at du velger riktig snitt og fasong til din kroppsform når du skal velge t-skjorter.

Kjøper du feil fasong kan brystene dine ende opp med å se slappe, presset og tynnslitte ut, og det er ikke så flatterende.

LES OGSÅ: Kjoler for store pupper

FLYTTER FOKUS: En v-hals vil få brystene dine til å se mindre ut fordi skjæringen flytter fokuset vekk fra dem.  Foto: Produsentene/All Over Press
FLYTTER FOKUS: En v-hals vil få brystene dine til å se mindre ut fordi skjæringen flytter fokuset vekk fra dem. Foto: Produsentene/All Over Press Vis mer

Unngå rund hals

Det finnes utrolig mange forskjellige snitt, farger, trykk og utringninger på dagens t-skjorter, og det er derfor lett å gå seg vill i den store jungelen når man skal handle.

For hva kler egentlig dine bryster best?

Dersom du har et stort frontparti kan det være lurt å unngå t-skjorter med rund og høy utringning.


(saken fortsetter under bildet)KK.no har tidligere skrevet at denne passformen er perfekt for kvinner som har en liten og nett figur.

– Rund hals nær kragebeinet er best for dem som har litt lengre hals. Dersom man er høy og slank er det veldig fint å kle seg i denne typen t-skjorte, har Lene Idsø hos Vera Moda tidligere sagt til KK.no.

Hun mener også at denne utringingen er mest kledelig for dem med mindre pupper.

– Vi anbefaler det ikke til dem med stor byste, fordi dette vil fremheve det enda mer, sier hun.

LES OGSÅ: T-skjorten er plagget som passer til alt

V-hals for store bryster

Har du store bryster og ønsker å ikke få all verdens oppmerksomhet, vil en t-skjorte med v-hals være midt i blinken for deg.

Her er noen fine kjøpetips:


Denne typen utringning er svært flatterende dersom du er brystfager. Den vil nemlig få brystene dine til å se mindre ut fordi skjæringen flytter fokuset vekk fra dem og ned på resten av kroppen.


I tillegg virker en v-hals t-skjorte slankende og den gir kroppen en fin form.

Men unngå altfor dype v-halser, da dette kan tippe over til å bli vulgært.

LES OGSÅ: 12 triks for å se slankere ut

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer