Hailey Bieber

– Har overgått mine villeste fantasier

Skjønnhetsmerket hennes går viralt. Nå står millioner av mennesker på venteliste.

HAILEY BIEBER: Skjønnhetsmerket hennes er en knallsuksess, men kan hun ta opp kampen med Kylie Jenner? FOTO: Instagram @haileybieber.
HAILEY BIEBER: Skjønnhetsmerket hennes er en knallsuksess, men kan hun ta opp kampen med Kylie Jenner? FOTO: Instagram @haileybieber. Vis mer
Publisert

Hailey Bieber skjønnhetsmerke Rhode har vært intet mindre enn en suksesshistorie, og rir fortsatt på bølgen fra den populære Strawberry Girl Summer.

Men allerede da merket ble lansert i fjor sommer ble deres Lip Treats en umiddelbar suksess. De populære leppeproduktene ble utsolgt på bare få dager med tilhørende lange ventelister.

Siden har ulike varianter i begrensede opplag solgt som varmt hvetebrød; Vanilla Cake, for eksempel, Passionfruit Jelly, for ikke å nevne sommerens Strawberry Glaze.

Sistnevnte gikk for alvor viralt, og over en halv million mennesker står på venteliste for de svært populære leppeproduktene.

– Hudpleie er virkelig en forpliktelse for meg. Det er min favoritting noensinne. Det har overgått mine villeste fantasier, sa Bieber til The Sunday Times i mai i år.

Ideen bak Rhode, som er den 26 år gamle modellen og skjønnhetsmogulens mellomnavn, kom til under pandemien, og skal være en enkel og pristilgjengelig snarvei til å få Biebers velkjente glød på.

GJØR SUKSESS: Hailey Bieber startet skjønnhetsmerke Rhode i fjor. FOTO: NTB.
GJØR SUKSESS: Hailey Bieber startet skjønnhetsmerke Rhode i fjor. FOTO: NTB. Vis mer

Hun er kjent nettopp for sin duggfriske hud og ikke minst såkalte glazed lepper _ en look som hennes mer enn 50 millioner Instagram-følgere nærmest har gjort til en egen religion.

Til Forbes forteller Bieber at det er nostalgi som ligger til grunn for produktutviklingen.

– Så når folk får tak i de, tar det dem tilbake i tid til en tid de ville sagt: «Åh, denne lukter som leppepomaden jeg hadde på skolen» eller «denne minner meg om min favorittdessert» eller «denne lukter som noe som var skikkelig viktig for meg».

Hennes Strawberry Girl Summer spredte seg som ild i tørt gress på sosiale medier.

– Jeg forsøker ikke å tvinge på noen en trend. Jeg bare liker å dele hva jeg liker og hva jeg driver med, sier Bieber til Forbes.

Det er bare starten, kan det virke som.

For hakk i hæl kommer nå en helt ny produktkategori fra Biebers eget merke, sminke med farge, såkalt color cosmetics.

Først ut er Peptide Lip Tint, en variant av merkets bestselgende Peptide Lip Treatment, men altså med et hint av farge. Den kommer i fire nyanser som skal gi de velkjente glossy leppene med hint av farge.

Samtidig ekspanderer merket til fem nye europeiske markeder. Nei, ikke Norge enda dessverre, men Frankrike, Spania, Italia, Tyskland og Irland (i tillegg til å allerede være i Storbritannia og Canada).

FANS: 26-åringen har mange fans, og over 50 millioner (!) følgere på Instagram. FOTO: NTB.
FANS: 26-åringen har mange fans, og over 50 millioner (!) følgere på Instagram. FOTO: NTB. Vis mer

Nå mener mange at det kan virke som om 26-åringen tar opp kampen mot Kylie Jenner, Kim Kardashian og også Rihanna.

De har alle sine egne skjønnhetsmerker, henholdsvis Kylie Cosmetics, KKW Beauty og Fenty Beauty som har vært mildt sagt innbringende for de tre superstjernene.

Kylie Cosmetics er forøvrig verdsatt til 1,2 milliarder dollar, KKW Beauty til 1 milliard og Fenty Beauty til 2,8 milliarder dollar.

Litt av en konkurranse der altså.

Det virker imidlertid ikke å stoppe Bieber som nå altså ser mot europeiske markeder – og kanskje snart også mot oss i Norge?

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer