RUSSEDRAKT? Moteikonet Sienna Miller ble nylig observert i en rød kjeledress på gata i New York. Foto: All Over Press
RUSSEDRAKT? Moteikonet Sienna Miller ble nylig observert i en rød kjeledress på gata i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Onepiece

Har Sienna Miller på seg en russedress?

«It»-jenta har kastet seg på kjeledress-trenden. Men blir det en hit?

Publisert
Det kunne ikke ha vært bedre timing, med tanke på at det snart er russetid.

Nylig viste nemlig moteikonet Sienna Miller (31) seg i en knallrød kjeledress på gata i New York, som er mistenkelig lik den norske russedressen.

Selv om ikke alle er enige om at «russedressen» er en heldig look - da den, hvertfall her til lands, forbindes med fyll og fanteri, mener likevel Daily Mail at skuespilleren kom godt ut av det.

– Hun klarer til og med å få en kjeledress til å se bra ut! skriver avisen.

Stylingtips til årets russer?Hva synes du om Siennas kjeledress?Sienna er kjent for sin boho-stil, og blir ofte sett i avslappede plagg som lette sommerkjoler, tøffe boots og indianerinspirerte antrekk. Den røde kjeledressen stylet hun i kjent stil - med etniske sandaler og reptilinspirert veske fra Stella McCartney.

Kanskje en god styling-idé for årets kommende russ?

Si din mening om Siennas antrekk i avstemningen til høyre!

LES OGSÅ: 15 trender gutta hater

Stygt
 
186 (54%)
Kult
 
127 (37%)
Vet ikke
 
29 (8%)
RUSSEDRESSEN SLIK VI KJENNER DEN: Den norske russedressen er på ingen måte et moteplagg. Du har garantert et eksemplar liggende i skapet, men vil du noen gang bruke den igjen? Foto: All Over Press
RUSSEDRESSEN SLIK VI KJENNER DEN: Den norske russedressen er på ingen måte et moteplagg. Du har garantert et eksemplar liggende i skapet, men vil du noen gang bruke den igjen? Foto: All Over Press Vis mer

En vanskelig look

Det er ingen tvil om at kjeledress er et avslappet antrekk.

Selv om Sienna Miller kan komme unna med det meste, gjorde hun likevel én stor feil da hun kledde på seg denne morgenen.

Du bør nemlig aldri kombinere buksa med flate sko, som sandaler eller joggesko, da det ikke er særlig flatterende. Høye hæler er et must - du trenger nemlig feminine elementer for å balansere ut det maskuline, ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør.

– Hvis du skal gå for en slik type baggy buksedress, er det mest flatterende med en høy hæl. Til denne stilen her ville jeg nok ha gått for et par enkle, høye sandaler, gjerne med en rem, som er veldig hot denne våren, sier Silje Pedersen.

LES OGSÅ: Her er plaggene mannfolka hater

Ikke akkurat menns førstevalg

I vår gjør også den beryktede snekkerbuksa comeback, til alle menns store fortvilelse. De fleste menn hater nemlig trenden.

Snekkerbukse er rett og slett noe menn helst vil slippe å se på kvinner.

«Det finnes ikke ett eneste sted det er greit å bruke dem - utenom i fjøset», lyder den beinharde tilbakemeldingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer