Gwyneth Paltrow

Har vi ikke sett denne før?

Gwyneth Paltrow gjenskapte den 25 år gamle looken.

IKONISK: Gwyneth Paltrow har lenge vært en venn av det italienske motehuset Gucci. FOTO: NTB
IKONISK: Gwyneth Paltrow har lenge vært en venn av det italienske motehuset Gucci. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det var kjendistungt da Gucci viste sin nyeste kolleksjon på selveste Hollywood Boulevard i Los Angeles nylig.

Blant gjestene var Gwyneth Paltrow. Skuespilleren og Goop-gründeren har lenge vært en venn av huset, og hadde for anledningen gjenskapt en look fra 90-tallet.

For hvis du syntes den røde fløyelsdressen virket kjent har du rett. Den var nemlig en replika av den hun bar under MTV Video Music Awards i 1996.

ORIGINALEN: Gwyneth Paltrow i den røde fløyelsdressen fra Gucci i 1996. FOTO: NTB
ORIGINALEN: Gwyneth Paltrow i den røde fløyelsdressen fra Gucci i 1996. FOTO: NTB Vis mer

Mens den opprinnelige dressen ble designet av Guccis daværende kreative leder Tom Ford for merkets høst- og vinterkolleksjon i 1996, ble den nye dressen designet av motehusets nåværende kreative leder Alessandro Michele. Den ble designet for det italienske luksusmotehusets 100-årsjubileum i april.

KJENDISTUNGT: Både på catwalken og første rad var kjendisene tett i tett under Gucci sin visning i Los Angeles nylig. FOTO: NTB
KJENDISTUNGT: Både på catwalken og første rad var kjendisene tett i tett under Gucci sin visning i Los Angeles nylig. FOTO: NTB Vis mer

Paltrow stylet dessuten dressen slik hun gjorde for 25 år siden, nemlig med en lyseblå skjorte, røde sko og knute i håret.

I DAG: Skuespilleren gjenskapte den 25 år gamle looken. Her fra Gucci-visningen i Los Angeles tidligere denne måneden. FOTO: NTB
I DAG: Skuespilleren gjenskapte den 25 år gamle looken. Her fra Gucci-visningen i Los Angeles tidligere denne måneden. FOTO: NTB Vis mer

Det er for tiden ikke stilsansen Paltrow får mest oppmerksomhet for. 49-åringen har fått kritikk for å spre kontroversielle helseråd alt fra jadeegg i vaginaen og bie-gift for å motvirke aldring til alternativ behandling for koronasyke.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer