Hårbøyle:

Hårbøylene som setter kronen på verket

Passer utmerket til årets sommerlige antrekk!

HÅRBØYLE: Dette tilbehøret er blant det mest trendy i år. FOTO: NTB Scanpix
HÅRBØYLE: Dette tilbehøret er blant det mest trendy i år. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tilbehør til håret er i vinden som aldri før, og gjør seg så godt til årets sommerkjoler. Trendene som har utmerket seg mest, er hårspenner, hårklyper og hårbøyler.

Sistnevnte fikk virkelig en opptur da den norske designeren Cindy Røe presenterte sine fargerike kreasjoner i fjor. Det gikk ikke lang tid før flere kjendiser og moteprofiler toppet antrekkene sine med hårbøyler fra designeren.

Årets hårbøyler- og bånd kommer i alle mulige farger og mønster. Disse er superfine å style til hvite sommerkjoler eller til antrekk som trenger et lite løft.

Den danske bloggeren Funda Christophersen har derimot gått for en enklere variant. Hårbøyler som denne gjør seg godt når du for eksempel har på deg et mønster i overdelen, som Christophersen har her.

Selvfølgelig kan du også bruke det du har hjemme til å lage hårpynt! I fjor så vi at mange valgte å lage sin egen turban-variant, og hvis du trykker deg inn på denne saken, vil du se hvordan du kan bruke favorittsjalet ditt til å lage din egen turban.

Denne ligner veldig på mange av hårbåndene du finner i butikk nå. Skulle du ønske å gå til innkjøp av både det og hårbøyler, kan du ta en titt på utvalget under:

LES OGSÅ: 3 moteprofiler om hvilke plagg man bør satse på i sommer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer