Hårtrend

Hårfargen å se opp for i høst: kanel-balayage

Det er like fint som det høres ut som!

KANEL-BALAYAGE: Denne spennende hårfargen vil gjøre seg utmerket til høstsesongen! Foto: Skjerdump fra Instagram @lyssamariexo
KANEL-BALAYAGE: Denne spennende hårfargen vil gjøre seg utmerket til høstsesongen! Foto: Skjerdump fra Instagram @lyssamariexo Vis mer
Publisert

I lang tid har kalde toner i håret vært det hotteste og mest etterspurte blant kvinner i både inn- og utland. Enten det var i form av mørke nyanser eller isblondt til nesten grått hår. Nå kan det derimot se ut som at de kalde tidene har snudd.

Balsam og kur kan visstnok erstattes med en god dose majones i håret. Det gikk ikke helt etter planen da journalist Angelica skulle teste. Vis mer

Vi ble først introdusert for den nye fargetrenden gjennom en sak hos Refinery29. De tok nemlig en titt på sesongens hotteste farger, og blant de mange mulighetene var det kanel-balayage som skilte seg ut for oss.

En balayage har vi vært kjent med i en god stund. Det er altså en fargeteknikk som skaper en myk overgang fra hodebunn og ut til tuppene. Gjerne fra mørkt til lyst, men her er det selvfølgelig ingen regler.

BALAYAGE: Slik kan en klassisk balayage se ut. Foto: NTB
BALAYAGE: Slik kan en klassisk balayage se ut. Foto: NTB Vis mer

Kanel-balayage

Selv om vi fremdeles er veldig glad i hårfargen du ser over, så er vi ikke fremmed for å prøve ut en ny versjon av den.

De fleste som har skaffet seg en kanel-balayage har brunt hår (det er i hvert fall det vi har sett mest av i sosiale medier), men man kan jo selvfølgelig drysse litt kanel på andre hårfarger også.

Kanel har en superfin, gyllen farge - ganske ulikt fra de kalde tonene vi har sett før. Denne fargen passer selvfølgelig fint året rundt, men akkurat nå vil den matche høstfargene helt utmerket. Kanskje dette er noe å vurdere til neste frisørbesøk?

Kanel. Foto: NTB
Kanel. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer