Hårtrend

Hårfargen å se opp for i høst: kanel-balayage

Det er like fint som det høres ut som!

KANEL-BALAYAGE: Denne spennende hårfargen vil gjøre seg utmerket til høstsesongen! Foto: Skjerdump fra Instagram @lyssamariexo
KANEL-BALAYAGE: Denne spennende hårfargen vil gjøre seg utmerket til høstsesongen! Foto: Skjerdump fra Instagram @lyssamariexo Vis mer
Publisert

I lang tid har kalde toner i håret vært det hotteste og mest etterspurte blant kvinner i både inn- og utland. Enten det var i form av mørke nyanser eller isblondt til nesten grått hår. Nå kan det derimot se ut som at de kalde tidene har snudd.

Vi ble først introdusert for den nye fargetrenden gjennom en sak hos Refinery29. De tok nemlig en titt på sesongens hotteste farger, og blant de mange mulighetene var det kanel-balayage som skilte seg ut for oss.

En balayage har vi vært kjent med i en god stund. Det er altså en fargeteknikk som skaper en myk overgang fra hodebunn og ut til tuppene. Gjerne fra mørkt til lyst, men her er det selvfølgelig ingen regler.

Kanel-balayage

Selv om vi fremdeles er veldig glad i hårfargen du ser over, så er vi ikke fremmed for å prøve ut en ny versjon av den.

De fleste som har skaffet seg en kanel-balayage har brunt hår (det er i hvert fall det vi har sett mest av i sosiale medier), men man kan jo selvfølgelig drysse litt kanel på andre hårfarger også.

Kanel har en superfin, gyllen farge - ganske ulikt fra de kalde tonene vi har sett før. Denne fargen passer selvfølgelig fint året rundt, men akkurat nå vil den matche høstfargene helt utmerket. Kanskje dette er noe å vurdere til neste frisørbesøk?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer