Bli Ny Med Kk

Hårfin forandring

Snakk om forandring! Kathrines nye frisyre får fram det flotte ansiktet og virker slankende.

Omslagskjole med rysjedetaljer (kr 400, Lindex) til tights (kr 99, Vera Moda), under er en singlet med gullskimmer (kr 310, Oasis). Sandaler med liten hel (kr 600, Aerosoles) og stor gullbag (kr 350, Wedins).
Omslagskjole med rysjedetaljer (kr 400, Lindex) til tights (kr 99, Vera Moda), under er en singlet med gullskimmer (kr 310, Oasis). Sandaler med liten hel (kr 600, Aerosoles) og stor gullbag (kr 350, Wedins). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin Hår: Alex Frisør v/Elisabeth Makeup: Ole Anders Tyrmi)PERSONLIGE DATA
Navn: Kathrine Dahlgren
Alder: 30 år
Bosted: Trondheim
Sivilstatus: Singel
Yrke: Student
Høyde: 169cm
Størrelse: 40/42
Interesser: Venner og kaféliv
Trenger hjelp til: Gensere og olabukser er hovedinnholdet i garderoben, og Kathrine ønsker å finne plagg som kan supplere det hun har, og lett lar seg forandre med spennende tilbehør.

VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Plagg med empireliv, det vil si som er markert under bysten og viser fram det smaleste partiet er kjempefint til Kathrine. Plagg med a-linje er perfekt til henne og dekker over magepartiet. Topper med utringninger er også flatterende til henne og står ekstra fint til det korte håret.

NEI
Store skjerf knyttet i halsen høyhalsede gensere eller plagg med store høye krager, som ikke gir henne noe hals, bør Kathrine absolutt styre unna. Hoftebukser og brede belter er heller ikke særlig flatterende.

På bildet i toppen har Kathrine på seg omslagskjole med rysjedetaljer (kr 400, Lindex) til tights (kr 99, Vera Moda), under er en singlet med gullskimmer (kr 310, Oasis). Sandaler med liten hel (kr 600, Aerosoles) og stor gullbag (kr 350, Wedins).

KLESTIPS
 • Kathrine bør bruke lange kjeder som strekker kroppen og får henne til å virke lengre.
 • Kjoler og topper som er markert under bysten, er en vinner.
 • Omslagskjoler alene eller utenpå jeans er et supert sommerplagg som lett lar seg kombinere og forandres med tilbehøret.
 • Korte figurnære jakker er supre. Det gjør ikke noe om de ikke kan kneppes igjen, de kan gjerne brukes åpen.
 • Sko med hæl gir en bedre kroppsholdning.

 • HÅRTIPS
  Kathrine hadde skulderlangt hår med sideskill. Det ble klippet kort med en kraftig sidelugg og gradert bak. Håret ble også ble lysnet i forskjellige sjatteringer, som gir et fint spill.
 • Lysnet hår trenger ekstra pleie i sommerhalvåret. Det finnes spesielle produkter som beskytter håret mot sjø og sol.
 • Stylingprodukter hjelper å holde håret på plass.
 • Lyst hår er mattere enn mørkt. En glansspray gir ekstra glans til håret.
 • SMINKETIPS
  Kathrine har en normal, litt tørr hud som er noe rødmusset. Hun bør bruke en peelingkrem av og til, og en god dag- og nattkrem.
 • Kjevepartiet bør framheves med solpudder eller en rouge som legges i et bredt parti på undersiden av kjeven og tones ut ned mot halsen.
 • Permanent sverte på vippene er et supert triks for sommeren. Det gir mer markerte øyne, og man kan svømme uten at det renner. Det kan også være lurt og bruke en vippetang så de får en buet fasong.
 • For å markere brynene litt ekstra kan det være lurt å bruke en øyebrynsgelé som holder hårene i fasong.
 • Velg en grå øyeskygge - det roer ned det røde i øyepartiet.
 • Det blir ekstra sommerlekkert å bruke en lys skygge på lokket.


 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  FØR: Det skulderlange håret med sideskill.
  FØR: Det skulderlange håret med sideskill. Vis mer
  ETTER: Den nye frisyren gjør underverker for Kathrine. Hun ser både slankere og freshere ut.
  ETTER: Den nye frisyren gjør underverker for Kathrine. Hun ser både slankere og freshere ut. Vis mer
  Lang ermeløs kjole med store grafiske mønstre (kr 900, Oasis) den er markert under bysten passer godt også med en liten jakke til kalde sommer kvelder. Hals Kjede (kr 500) og bredt armbånd (kr 250, begge Arts & Crafts) og sko (kr 400, Face). Stor hvit bag (kr 400, Wedins).
  Lang ermeløs kjole med store grafiske mønstre (kr 900, Oasis) den er markert under bysten passer godt også med en liten jakke til kalde sommer kvelder. Hals Kjede (kr 500) og bredt armbånd (kr 250, begge Arts & Crafts) og sko (kr 400, Face). Stor hvit bag (kr 400, Wedins). Vis mer
  Sølvgrå linkjole (kr 930, Oasis), til stripet skjorte (kr 180, Lindex) og stripete shorts (kr 260, Only) med oppbrett. Langt kjede med hjerter (kr 185, Oasis) og platå sandaler (kr 400, Euro Sko). Øredobber (kr 50, Wedins).
  Sølvgrå linkjole (kr 930, Oasis), til stripet skjorte (kr 180, Lindex) og stripete shorts (kr 260, Only) med oppbrett. Langt kjede med hjerter (kr 185, Oasis) og platå sandaler (kr 400, Euro Sko). Øredobber (kr 50, Wedins). Vis mer
  KK anbefaler: For å holde øyebrynene i en pen, ryddig fasong er denne øyebrynsgeleen fra Dior perfekt. Diorshow Brow (kr 175).
  KK anbefaler: For å holde øyebrynene i en pen, ryddig fasong er denne øyebrynsgeleen fra Dior perfekt. Diorshow Brow (kr 175). Vis mer
  Flettet sølvsko med halvhøy hæl og åpen tå (kr 1400, Fluxa).
  Flettet sølvsko med halvhøy hæl og åpen tå (kr 1400, Fluxa). Vis mer
  Klokke med bred rem passer til alle antrekkene i skapet (kr 300, Voice of Europe).
  Klokke med bred rem passer til alle antrekkene i skapet (kr 300, Voice of Europe). Vis mer
  Store, hvite solbriller er sommerens hotteste tilbehør (kr 150, Vera Moda).
  Store, hvite solbriller er sommerens hotteste tilbehør (kr 150, Vera Moda). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer