Hår

Hårtrenden kjendisene elsker

Glem glamourkrøllene. Dette er frisyren kjendisene velger nå!

Hårtrenden kjendisene elsker
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Kjendiser, motepersonligheter og fashionistaer har latt seg bite av basillen.

Det lange håret med de voluminøse glamourkrøllene er ut.

Nå er det kortere, naturlig og klippet rett av som gjelder!

Hårtrenden kjendisene elsker

KARLIE KLOSS: Supermodellen Karlie Kloss (22) var tidlig ute med å klippe av sine lange lokker - til stor fortvilelse for Victoria's Secret, som modellen er fast "engel" for. Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

KYLIE JENNER: Den yngste søsteren i Kardashian-klanen, Kylie Jenner (17), skiller seg ut fra sine glamorøse søstre, med sitt korte, rocka hår. Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

KRISTIN CAVALLARI: Den tidligere reality-stjernen Kristin Cavallari (27) fra MTV-programmet The Hills har kastet seg på trenden, og klippet det lange håret til fordel for en skulderlang bob. Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

MIROSLAVA DUMA:  Det russiske moteikonet, -skribenten og -redaktøren Miroslava Duma (31) har lenge hatt den populære klippen, og det virker ikke som hun har tenkt å forandre den med det første. Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

LAUREN CONRAD: Det er ikke mange dagene siden Lauren Conrad (27) viste sin nye frisyre på gatene i Los Angeles for første gang. På instagram avslørte hun at det er første gang hun klippet seg på flere år. Kanskje hun lot seg inspirere av sin tidligere The Hills-kollega Kristin? Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

NICOLE RICHIE: Designeren og programlederen Nicole Richie (33) har vært gjennom en rekke forskjellige frisyrer, og selv om hun for tiden har en kortere og lilla variant, hadde hun lenge en rocka bob. Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

ELENA PERMINOVA: Den langbente skjønnheten Elena Perminova (27) er et internasjonalt moteikon, og har nok inspirert mange med sin skulderlange klipp, som hun ofte bølger. Foto: All Over.

Les også: La deg isnpirere av moteikonet Elena

Hårtrenden kjendisene elsker

VANESSA HUDGENS: Den tidligere Disney-stjernen Vanessa Hudgens (25) har vokst opp og er mye mer edgy enn den gang. Foto: All Over.

Hårtrenden kjendisene elsker

HANNELI MUSTAPARTA: Den norske modellen, fotografen og internasjonale moteikonet Hanneli Mustaparta (32) var frempå og har hatt den enkle klippen i åresvis allerede. Foto: All Over.

Les også: Hanneli dropper pumpsene denne høsten

Hårtrenden kjendisene elsker

STYLEMAG-BLOGGERNE: Også flere av STYLEmag-bloggerne har kastet seg på hårtrenden. Annabel Rosendahl, Sara Strand og STYLEmags web-ansvarlig Stella Vaage har latt lokkene falle. Foto: Annabelrosendahl.com, Sarastrand.no, Stellamoniq.no.

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer