Hår

Hårtrenden kjendisene elsker

Glem glamourkrøllene. Dette er frisyren kjendisene velger nå!

Hårtrenden kjendisene elsker
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Kjendiser, motepersonligheter og fashionistaer har latt seg bite av basillen.

Det lange håret med de voluminøse glamourkrøllene er ut.

Nå er det kortere, naturlig og klippet rett av som gjelder!

KARLIE KLOSS: Supermodellen Karlie Kloss (22) var tidlig ute med å klippe av sine lange lokker - til stor fortvilelse for Victoria's Secret, som modellen er fast "engel" for. Foto: All Over.

KYLIE JENNER: Den yngste søsteren i Kardashian-klanen, Kylie Jenner (17), skiller seg ut fra sine glamorøse søstre, med sitt korte, rocka hår. Foto: All Over.

KRISTIN CAVALLARI: Den tidligere reality-stjernen Kristin Cavallari (27) fra MTV-programmet The Hills har kastet seg på trenden, og klippet det lange håret til fordel for en skulderlang bob. Foto: All Over.

MIROSLAVA DUMA:  Det russiske moteikonet, -skribenten og -redaktøren Miroslava Duma (31) har lenge hatt den populære klippen, og det virker ikke som hun har tenkt å forandre den med det første. Foto: All Over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer