Hår

Hårtrenden kjendisene elsker

Slik fikser du drømmesveisen på egenhånd.

Hårtrenden kjendisene elsker
Publisert
Sist oppdatert

Usikker på hvilken festfrisyre du skal gå for? Isåfall gjør du lurt i å titte til Hollywood: stjerner som skuespillerne Amanda Seyfried, Diane Kruger og Ashley Madekwe er kun noen som har kastet seg på dette trend-toget: dyp sideskill med volum på langsiden av skillen og stramt på kortsiden.

Det finnes ulike varianter. For 90-tallsstilen som Diane Kruger (øverst til venstre) kjører føner du håret stort, grer håret over og bruker en settende hårspray.

Du kan eventuelt bruke en hårlus til å feste noe av skillen på kortsiden, slik at den holder seg inntil hodebunnen. Revenge-skuespiller Ashley Madekwe (øverst til høyre) har dratt ut krøllene med fingrene slik at de hovedsakelig skaper volum i håret - dette gir en mer moderne frisyre enn 30-tallsinspirerte Amanda Seyfried.

(saken fortsetter under bildet)

Hårtrenden kjendisene elsker

GLAMOUR: Amanday Seyfried med en glamorøs frisyre med sideskill. Foto: All Over

Vakre og Les Misérables-aktuelle Amanda Seyfried går for en glamorøs Hollywood-variant. Påfør en volumgivende mousse mens håret tørker. Bruk en kam til å legge skillen før håret er tørt og føn nedover på kortsiden. Bruk ruller eller en krølltang for å lage bølger i håret. En hårkrem polerer og gir glans til håret.

Bruk en god del hårspray for å sette håret, gjerne en tilpasset for å bevare krøller. Bare pass på at den ikke gjør at håret stivner: de lange krøllene skal ha liv, så gå for en hårspray med medium hold og spray langt fra håret.

Ta litt pomade i hendene og bruk håndflaten til å sette håret på kortsiden. Nøkkelen til frisyren er kontraster: volum på en side og stramt på den andre.

(saken fortsetter under bildet)

Hårtrenden kjendisene elsker

KARLIE: Toppmodell Karlie Kloss går for en enklere variant der luggen er en essensiell del av frisyren. Foto: All Over

Hårtrenden kjendisene elsker

Volumgivende hårmousse fra Tigi hos Asos.com, 120 kr. Hårkrem fra Tommy Guns hos Asos.com, 64 kr. Hårspray fra Purepact hos Nelly.com, 189 kr.  Hårspray for krøller fra Purepact hos Nelly.com, 189 kr.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer