Havaianas:

- Havaianas har aldri vært hottere

Det så KKs utgavesjef under moteuken i København!

HAVAIANAS: Emili Sindlev (t.v.) var blant moteprofilene som gikk for flip flops under moteuken i København. Foto: Scanpix
HAVAIANAS: Emili Sindlev (t.v.) var blant moteprofilene som gikk for flip flops under moteuken i København. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

August måned ble sparket i gang med litt av en moteuke i København. Selv om de nye kolleksjonene selvfølgelig var i fokus, kunne man ikke unngå å snakke om de 36 varmegradene som herjet i den danske hovedstaden.

Men, er det moteuke, så er det moteuke og klærne skal på - både på og av catwalken. Kjente moteprofiler fra verden over hadde tatt turen til København, men ikke alle koffertene var pakket for hetebølgen som slo dem i ansiktet idét de landet på Kastrup.

LES OGSÅ: Vi ga Martine ny stil med farger - se forskjellen!

Lag på lag-styling og de populære cowboybootsene er blant det vi så mye av under moteuken på gaten, og vi har vanskelig med å tro at det var spesielt komfortabelt i den varmen.

Det var nok derfor flere valgte å bytte ut skoene sine med noen nettere og lettere varianter, men hvem skulle tro at Havaianas ble moteukens hotteste fottøy?

LES OGSÅ: Jobb igjen - må flipflops og shorts hvile nå?

- Havaianas har aldri vært hottere! Under Copenhagen Fashion Week var flip flops, som vi vanligvis forbinder med strand og ferieliv, en stor del av gatemoten, forteller utgavesjef i KK, Stine Therese Strand, som deltok på moteuken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer