Havaianas:

- Havaianas har aldri vært hottere

Det så KKs utgavesjef under moteuken i København!

HAVAIANAS: Emili Sindlev (t.v.) var blant moteprofilene som gikk for flip flops under moteuken i København. Foto: Scanpix
HAVAIANAS: Emili Sindlev (t.v.) var blant moteprofilene som gikk for flip flops under moteuken i København. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

August måned ble sparket i gang med litt av en moteuke i København. Selv om de nye kolleksjonene selvfølgelig var i fokus, kunne man ikke unngå å snakke om de 36 varmegradene som herjet i den danske hovedstaden.

Men, er det moteuke, så er det moteuke og klærne skal på - både på og av catwalken. Kjente moteprofiler fra verden over hadde tatt turen til København, men ikke alle koffertene var pakket for hetebølgen som slo dem i ansiktet idét de landet på Kastrup.

LES OGSÅ: Vi ga Martine ny stil med farger - se forskjellen!

VARMT: Copenhagen Fashion Weeks gjester fikk utdelt vifter i det usedvanlige varme været. Foto: Scanpix
VARMT: Copenhagen Fashion Weeks gjester fikk utdelt vifter i det usedvanlige varme været. Foto: Scanpix Vis mer

Lag på lag-styling og de populære cowboybootsene er blant det vi så mye av under moteuken på gaten, og vi har vanskelig med å tro at det var spesielt komfortabelt i den varmen.

Det var nok derfor flere valgte å bytte ut skoene sine med noen nettere og lettere varianter, men hvem skulle tro at Havaianas ble moteukens hotteste fottøy?

LES OGSÅ: Jobb igjen - må flipflops og shorts hvile nå?

- Havaianas har aldri vært hottere! Under Copenhagen Fashion Week var flip flops, som vi vanligvis forbinder med strand og ferieliv, en stor del av gatemoten, forteller utgavesjef i KK, Stine Therese Strand, som deltok på moteuken.

- Se spesielt etter de fargesterke variantene, og kombiner dem med alt fra fotside kjoler til miniskjørt og dressbukser – ja, egentlig alt, om vi skal følge trenden fra moteuken i København. Jeg elsker trender som er komfortable, så både Havaianas og sneakers er velkomne her, sier Strand.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Komfortabelt er hot

Trender som denne sier vi ikke «nei, takk» til. Det er godt å se at man ikke må ha på seg skyhøye hæler for å «passe inn» i moteuken, men at sko som Havaianas og chunky sneakers er svært så populære.

Sistnevnte har regjert i lang tid nå og vi ser ingen grunn til at sneakers kommer til å forsvinne med det første.

Ja, @havaianas passer til alle mine outfits: @tommyton

Et innlegg delt av Hannah Løffler Schmidt (@hannahloffler)

Men det var ikke bare fottøyet som var komfortabelt under moteuken. Flere av gjestene møtte opp i alt fra pysjlignende antrekk til lange, vide kjoler. Nå blir det spennende å se hva som vil være i fokus da den norske moteuken sparkes av 14. august.

Følg med på vår Instagram @kkmagazine og kk.no for hyppige oppdateringer!

LES OGSÅ: 6 moteprofiler styler sommerens hotteste plagg

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer