HAVAIANAS: Emili Sindlev (t.v.) var blant moteprofilene som gikk for flip flops under moteuken i København. Foto: Scanpix
HAVAIANAS: Emili Sindlev (t.v.) var blant moteprofilene som gikk for flip flops under moteuken i København. Foto: Scanpix Vis mer

Havaianas:

- Havaianas har aldri vært hottere

Det så KKs utgavesjef under moteuken i København!

Publisert

August måned ble sparket i gang med litt av en moteuke i København. Selv om de nye kolleksjonene selvfølgelig var i fokus, kunne man ikke unngå å snakke om de 36 varmegradene som herjet i den danske hovedstaden.

Men, er det moteuke, så er det moteuke og klærne skal på - både på og av catwalken. Kjente moteprofiler fra verden over hadde tatt turen til København, men ikke alle koffertene var pakket for hetebølgen som slo dem i ansiktet idét de landet på Kastrup.

LES OGSÅ: Vi ga Martine ny stil med farger - se forskjellen!

VARMT: Copenhagen Fashion Weeks gjester fikk utdelt vifter i det usedvanlige varme været. Foto: Scanpix
VARMT: Copenhagen Fashion Weeks gjester fikk utdelt vifter i det usedvanlige varme været. Foto: Scanpix Vis mer

Lag på lag-styling og de populære cowboybootsene er blant det vi så mye av under moteuken på gaten, og vi har vanskelig med å tro at det var spesielt komfortabelt i den varmen.

Det var nok derfor flere valgte å bytte ut skoene sine med noen nettere og lettere varianter, men hvem skulle tro at Havaianas ble moteukens hotteste fottøy?

LES OGSÅ: Jobb igjen - må flipflops og shorts hvile nå?

- Havaianas har aldri vært hottere! Under Copenhagen Fashion Week var flip flops, som vi vanligvis forbinder med strand og ferieliv, en stor del av gatemoten, forteller utgavesjef i KK, Stine Therese Strand, som deltok på moteuken.

- Se spesielt etter de fargesterke variantene, og kombiner dem med alt fra fotside kjoler til miniskjørt og dressbukser – ja, egentlig alt, om vi skal følge trenden fra moteuken i København. Jeg elsker trender som er komfortable, så både Havaianas og sneakers er velkomne her, sier Strand.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Komfortabelt er hot

Trender som denne sier vi ikke «nei, takk» til. Det er godt å se at man ikke må ha på seg skyhøye hæler for å «passe inn» i moteuken, men at sko som Havaianas og chunky sneakers er svært så populære.

Sistnevnte har regjert i lang tid nå og vi ser ingen grunn til at sneakers kommer til å forsvinne med det første.

Ja, @havaianas passer til alle mine outfits: @tommyton

Et innlegg delt av Hannah Løffler Schmidt (@hannahloffler)

Men det var ikke bare fottøyet som var komfortabelt under moteuken. Flere av gjestene møtte opp i alt fra pysjlignende antrekk til lange, vide kjoler. Nå blir det spennende å se hva som vil være i fokus da den norske moteuken sparkes av 14. august.

Følg med på vår Instagram @kkmagazine og kk.no for hyppige oppdateringer!

LES OGSÅ: 6 moteprofiler styler sommerens hotteste plagg

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer