Liv Tyler

Helena blir smykkemodell

Supermodell Helena Christensen er igjen smykkemerket Pilgrims ansikt utad.

Publisert
Sist oppdatert
Hun var en av verdens fremste supermodeller på 90-tallet, men selv om hun fortsatt er å se på catwalken for de hotteste designerne innimellom, har den danske skjønnheten vært mest kjent for sine interiør- og gavebutikker Butik i Soho og Notting Hill de siste årene.

Men Helena Christensens karriere som modell er definitivt ikke over. 38-åringen regnes som en av verdens mest sexy kvinner fortsatt, og hun har også planer om å stille opp i en billedserie for den franske utgaven av Playboy.

Nå skal hun igjen være frontfigur for det danske smykkemerket Pilgrim - noe hun også var i 2004.

- Vi er så glade for å arbeide med Helena Christensen igjen. Hun er en sterk, selvstendig kvinne med høye verdier og et stort engasjement for veldedig arbeid, noe som matcher perfekt med Pilgrim, sier designer og gründer Annemette Markvad i en pressemelding.

Christensen føyer seg pent inn i rekken av andre store navn som har frontet det danske smykkemerket de seneste årene. Eksempelvis den franske skuespillerinnen Emmanuelle Bèart, den danske modellen Louise P. og nå senest skuespillerinnen Liv Tyler.


Les også:
 • Supermodell til Notting Hill
 • Helena Christensen er modell igjen
 • Verdens vakreste kvinner
 • Helena blir smykkemodell
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer